2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون آمین گلم.دکتر نگفت پایین بینیت گوشتیه؟ یا پوستش ضخیمه؟ اگه بتونم عکس بینی پسرم رو میذارم شاید جایی دیده باشید که یه همچین بینیی رو دکتری خوب عمل کرده باشه. البته نگران معرفیه دکتر نباشید مسلما بعدا تحقیق میشه راجع به اون دکتر.
مهربانو من بینیم کاملا استخوانی بود دکتر گفت اصیل ایرانیه از اون مدل ها که خوب به عمل جواب می ده استخوانی قوز دار با پوست نازک البته نه نازکی نامناسب باشه چون خیلی نازک هم خوب نیست .
سلام بچه ها ، عید همگی مبارک، آمین جان بینیتون خیلی خوب شده منم همین مدلی میخوام ، دکتر به من گفتن بینیت گوشتیه ولی پوستش ضخیم نیست و میشه راحت روش کار کرد و گفتن بینیت بعد عمل تغییر میکنه
خیلی خوبه بچه ها عکساشونو میذارن ، من به دکتر گفتن من یه قوس کوچیکم میخوام گفتن با قوس برام در میارن ، اون روزم که رفته بودم مطبشون از بینیه همه بهشون میومد ، به یسری قوس داده بودن به یسری نه
این عکس بینی منه
دیروز تازه اقدام گردم مطب گردی بنا به توصبه دوستان عزبز درهمین تاپیک کگفتن باید بری بگردی ونمونه ببینی. من استارتشو با کوهستانی زدم چون تو محله خودمپن بود و ویزیت شدم .
ایشون گفتن پوست بینیت نازکه من بامهارت وتکنیک کاری میکنم براق نشه بعد عمل
امتظار 100 درصدی نداشته باش.90 درصد دماغت خوب میسه.سبک کارم هم طبیعیه.
من یه خورده نیمه فانتزی میخوام وبهشون گفتم دوتا مدل بینی ک تو مطب اللان دیدم امتظارمو براورده نمیکنه.فکر کنم بهشون برخورد.
چون دوتا شون معمولی بودن
2810