2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سمیرا جان اینم عکس اینجا تقریبا ۴ ماه بعد از عمله ولی من بینیم معمولی خیلی بزرگ نبود البته این عکس یه کم زاویه اش از پایینه ولی تو تمام رخ هام واضح تر بود .همیشه عکسای تمام رخ رو ملاک قرار بدین ۹۰درصد بینی های عملی از نیم رخ و سه رخ زیبا هستن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکاوک منم مثل شمابودم عزیزم دکتر یزدانفر هم جزءگزینه هام بود نونوش عزیز که متاسفانه بچه ها رنجوندنش ودیگه نیومد با ایشون عمل کرده بود ولی به نشبت هزینه اشون بالاست .دکتر خوبی هستن ولی متاسفانه مطب هم برید نمونه ی چندانی نمی بینید چون چسب واینا رو خیلی اعتقاد ندارن ظاهرا این یه کم تصمیم گیری رو مشکل می کنه .
من تو دکترای طبیعی کار سجادیان ،حسنانی ،ابیانه ،عامری،قارونی رو بررسی کردم حتی دکترایی مثل حقگذار قناعت پیشه که گرون هم بودن رو در نظر گرفتم دکترایی مثل بشارتی زاده،یحیوی ،برزنجی ،مجلسی،عابدی پور،رزم پا ،آمالی،زینلی وخیلیای دیگه که یادم نمی یاد الان و کم کم راجع بهشون بررسی کردم عملا امکان مراجعه به همسون رو نداشتم چون هم شاغلم و هم مادر ولی عوضش وقت طولانی تر برای تصمیمم گذاشتم .گاهی عکسای سایت و بعدها اینستا شون کافی بود که کلا کنارشون بذارم چون وقتی مثلا بهترین کاراشون اینه دیگه آدم اشتیاقی نداره .بعد هم اونایی که فکر می کردم به خواسته هام نزدیکه رو چک کردم .
من راجع به سبکشون از دکتر سوال کردم گفتم بعضیا می گن شما مثل قبل عمل نمی کنید با تعجب گفت این طور نیست .من تمام توقعاتم رو توضیح دادم سحری که از کاربرای اینجاست منو دید از نزدیک دید که برای توضیح به دکتر چه آلبوم بلند بالایی ساخته بودم چیزایی که دوست داشتم و چیزایی که دوست نداشتم.دکتر همون اول به من گفت اصلا بهت قوس نمی دم توضیح خواستم گفت با توجه به مدل فک وپیشانی این کار رو انجام میدم .الان هم توی گروه چند نفر هستن که خیلی قوس های زیبایی هم داره بینیشون از نوع قوس های کار خود دکتر.
اخطار اخطار تورو خدا جو گیر نشید تا یکی می گه راضیم دلتون خوش نشه که آقا این حتما بهترین دکتره .با چشمای باز انتخاب کنید الان بعضیا می گن کاش دکمه برگشت داشت و بینی قبلیمون رو داشتیم. آقا مانی یادشه اینجا هر سری یه دکتری رو بورس می رفت بعدش کلی از بچه ها باهاش عمل می کردن وبعدشم کلی ناراضی بودن دکتر رو با توجه به شرایط خودتون انتخاب کنید دکتر هم انسانه اشتباه می کنه و دکترای متوسط همه تو یه رنج کار هستن ابیانه هم از نظر من یه دکتر متوسط رو به بالاست .
سلام بچه ها خوبین عیدتون مبااااارک،انشاالله امروز واستون بهترین روز باشه😍🌹
پر از مهربونی و لبخند و اتفاقای خوب🌹🌹
آمین جان امروز عیده خوبه که ناراحتیهارو دور بریزیم،شما هم اگه از من یا حرفام رنجیدی من ازتون معذرت میخوام،قصد من و حتی شما راهنمایی بود نه جسارت
بالاخره شما بزرگتر هستین و احترامتون واجبه،امیدوارم منو ببخشین دوست خوبم_مهربونی از همه چیز قشنگتره😍🌹🌹👭
یاعلی
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سین بانو جان والا نمیدونم دکتر اون دوستمون کی بوده،چندتا صفحه قبل این پستش رو هم نگا کردم اما متاسفانه دیگه پست نذاشته بود حالا اگه فهمیدم حتما بهت میگم عزیزم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی من سعی می کنم کدورت ها رو حمل نکنم بلکه اگر چیزی ناراحتم کرد مستقیمم بگم وخوب متاسفانه اینجا لحن ها مشخص نمی شه و سوءتفاهم ایجاد می کنه خواستم فقط رنجشمو مطرح کنم وگرنه قصد بدی نداشتم . درپناه حق باشی
2810