2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015510 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

behesta جون یه برگه بهم داده دکتر نوشته:
در صورت خونریزی یک تکه پنبه آغشته به قطره فنل آفرین را به مدت 15 دقیقه تا توقف خونریزی در بینی بگذارید.
ولی منشیش بهم گفت خونابه ایرادی نداره.

بعد جلو بینیت مگه گاز استریل نیست؟ و چربش نمیکنی؟ تازه من ازینکه اینقدر چرب و.. اعصابم خورده.

در مورد کجیش منم هی میترسیدم فقط تو همون حالتی که بود قبل شل شدن چند تا چسب روش زدم ولی اگه حس میکنی داره کج میشه به شماره اظطراری که دکتر بهت داده زنگ بزن که یوقت خدای نکرده بینیت کج نشه
من سرمو بالا میکیرم میریزم خودش میره بایین اما بعد از جند دقیقه یکم خونابه میاد

من کاز جلو بینیمو برداشتم جون کفت تا وقتی زیاد خون میاد بذار باشه
دور بینیم جرب هست اما داخلش اخساس میکنم خشکه

فردا باید برم بخیه هامو بکشم

خود عمل سخت نیس راحتترین قسمتش همونه
مراقبتای بغدش سخته
پس چرا بخیه من رو اینقدر دیر میخواد بکشه؟ یکشنبه هفته آینده یعنی 13 روز بعد عمل . بعدش این اسپلیت رو بر میداره یکی دیگه میزاره! خیلی سختمه با این باندا شنبه برم سر کار.

خانم گل جان من هنوز اسپلیت دارم بینم که چه عرض کنم 50-60% صورتم و چسب و.. گرفته هیچ چییی ازش معلوم نی
شاید وقت میبره به قول خودت متد دکترا فرق داره. بعد سامی الان یه کاری تو پانسمان با بینی من کرده خیلی اذیتم میکنه ولی لابد حکمتی داشته نوک بینیم رو با چسب برده بالا و زیر اسپلیت محکم کرده . مثل بینی که انگشت بزاری سرش خوکی بشه اینه که کاملا سوراخ بینیام بازه شاید واسه همینه
2810