2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مرسی عزیزم آره اتفاقا همون موقع ها که چسب میزدم یه دختره تو مترو ازم همین سوال رو پرسید و میگفت که به خاطر حالت چشماش مردده عمل کنه
عکسامو که بهش نشون دادم یه کم خیالش راحت تر شد
بازم با دکتری که میخوای عمل کنی پیشش مشورت کن
عزیزم دکتر من محبی بود

قمر جون نظر لطفته خانوم خوشگله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر؟ عکس قبل عملتو گذاشتی دقیقااااا مثل الان منه. گودی زیر چشم و اون استخونای پهن تیغه...
یعنی واقعا با تراشیده شدن استخون خود به خود مشکل گودی بهبود پیدا میکنه؟؟؟ عکست یه امیدواری بزرگ بهم داد.
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
نازنین جون نمیدونم این تجربه ای بود که من از عمل خودم داشتم البته هنوزم یه کم زیر چشمام گود هست ولی نه به اندازه قبل عمل ، لی لی جون میخواست بدونه که بدتر نمیشه اون گودی که گفتم مال من بدتر نشد
من قوز بینیم خیلی تاثیر رو چهرم گذاشته بود و حالت چشمامو گونه هامو عوض کرده بود
لی لی جونم شمارو اضافه میکنم به دوستام عکسمو پ خ میکنم
بچه های زیبایی شناس!
اینجا کسی میدونه واسه رو اوومدنه چشم ها و به چشم اومدن گونه چه کارایی باید روو بینی انجام شه؟
من نه استخونیه نه قوز داره
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
زهره جان یعنی الان باید بزنم ؟

مینا جون اره عمل راحتی بود اصلا درد نداشتم خدارو شکر زیادم کبود نشدم فقط یکم گوشه چشمام کبود شده همین دکترم خیلی خوب بر خورد کرد قبل عمل کلی باهام حرف زد بعد تو ریکاوربم باهام حرف زد زیاد یادم نیست اما یادمه کلی حرف کشید ازم بهش گفته بودم مامان ناراحته بعد از عمل مامانو اورد بود تو ریکاوری بالا سرم با مامانمم حرف زده بود
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
من جسب بینیم خونی شده
قطره میریزم خونابه بر میکرده
خیلیم تو بینیم خشکه
جیکار کنم؟
احساس میکنم ورمش داره زیاد میشه و دماغم داره کج میشه به اسبلینت خیلی فشار میاره

جیکار کنم؟
2810