2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3880 بازدید | 181 پست
میدونم عزیزدلم خیلی سخته همش فکرت پیش اونهدقیقا منم همینطور بودم اون موقع نامزدی بودم همش فکر مامانم ...

عزیزم ببخشید میپرسم ولی میخام بدونم بعداز جدایی چی میشه ‌.الان ینی شما ک متاهل هستید پدرتون ک رفت دیگ رفت و امد نداری باهاش؟خواهر برادر چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خیلی ممنونم ک ب حرفام گوش کردی😭😭❤️

خواهش میکنم گل ..ناامید و ناراحت نباش ..توکل به خدا کن ..دمت گرم که اینقدر بفکر مامانت هستی و هواش داری  ..خیلی مهربونی به خودت افتخار کن 🙏🌹

حق با پدرت هس، مادرت به چه جراتی، با اینکه اخلاق پدرت رو میدونه و نا به جا تهمت میزنه، رفته دنبال خی ...

حق با باباشه واقعا؟خیانت کرده ،کار نکرده،نیازهای عاطفی زنشو برطرف نکرده ...خودش با همه گشته متعهد نبوده حالا سر یه چت دور ورداشته؟؟؟؟؟مردی که سالها زنشو نبینه فک کنه اون نیاز به محبت نداره همین بلا سرش میاد حقشه 

فقط شوهرت نفهمه

فقط شوهرت نفهمه

فقط شوهرت نفهمه

فقط شوهرت نفهمه

فقط شوهرت نفهمه که مثل من بدبخت و توسری خور و بی ارزش میشی و مثل بی کس و کارا میبینتت

هرکاری میکنید شوهرت نفهمه

بعضی داستانا رو که آدم میخونه میبینه واقعا کسی روی زمین نمیتونه حلش کنه پدر و مادرتو بسپر به خدا ازش بخواه که بهشون آرامش بده الان شب از نیمه گذشته نماز شب بخون و از خدا طلب کمک کن مطمئن باش گره گشایی میکنه

خواهش میکنم گل ..ناامید و ناراحت نباش ..توکل به خدا کن ..دمت گرم که اینقدر بفکر مامانت هستی و هواش د ...

ممنون عزیزم از نظر خودم کمترین کاریه ک از من برمیاد برای مادرم انجام بدم😭❤️انشاالله خودتم ب حاجت دلت برسی ک منو کلی راهنمایی کردی❤️❤️ 

شما چرا انقدر زن ستیزی خوبه داره میگه بابام اخلاق نداره خیانت های پی در پی کرده فحش میده ولی مادرم د ...

خیانت هیچ توجیهی نداره، هرچند پدرشون هم خیانت کرده، ولی الان تفاوت مادر با پدرش چی هس؟؟؟؟ هیچی، جفتشون به هم خیانت کردن 

فقط شوهرت نفهمهفقط شوهرت نفهمهفقط شوهرت نفهمهفقط شوهرت نفهمهفقط شوهرت نفهمه که مثل من بدبخت و توسری ...

تا جایی ک تونستم قضیه رو یجوری دیگ تعریف کردم براش ک نفهمه اصل داستان چی بوده میدونم ک بفهمه جنبه نداره میخاد بدتر حالمو بد کنه

درسته مادرت بی مهری دیده،،ولی دلیل نمیشه یه خانوم جا افتاده که دامادم داره بره مجازی و دوست بگیره و.....مادرتون خیلی کار بدی کرده بدترشم اینه که بابات فهمیده ،،،،مطمن باش پدرت بیخیال نمیشه این کار مادرت رفته رو مغزش،،خدا کنه بلایی سر مادرت نیاره

هرکه هسی بنده خدا مادرش تنهاست بنظر من ک حق داشته چون کمبود گذاشته به زندگیش اگه نذاشته بود همچین کا ...

شما بلدی حرف میزنی و نسخه خیانت میپیچی و عادی جلوه میدی که مادرش حق داشته، خیانت توجیه نداره خانم محترم

من نه ضد زنم نه مردمولی فک کنم شما خود خانم باشینیا داستان الکی ساختیوتماملطفا ریپ نزن

عزیزم من نمیخاستم ناراحتتون کنم🙂ولی واقعا انقد حالم خرابه دوست ندارم کسی قضاوتی کنه ک تو اون شرایط نبوده و ندیده

2810