2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سمیه جان عاره عزیزم ارتفاع رو خوب در میاره...کلا من مدل تیغه و پره هاشو خیلی دوست دارم.کاش میشد یکی از این نمونهیی که میگن کج شده رو پیدا کرد و عکس قبل عملشونو دید.من اگه ازین موضوع مطمئن بشم یک ثانیه هم تردید نمیکنم وقت عملو اوکی میکنم.
شما وقت عمل گرفتی چقد ازت پول گرفت زنش؟
میترسم بذارم بعد عید دوباره ببره بالا قیمتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره یکشنبه وقت عمل گرفتم.همون 12 تومان که شما گفتی.دیشب من از بینی مریضاش خوشم نیومد ولی خوب باید دید قبل از عمل چجوری بوده بینیهاشون اما همه راضی بودن.یه خانم دکتری هم بود که اومده بود لوله هاش رو در بیاره گفت من 5ساله دارم تحقیق میکنم و تصمیم گرفتم با زینلی عمل کنم.من میخوام تا عید قیافم آدمیزادی شه واسه همیم دارم زود عمل میکنم.ارتفاع رو میگیره یعنی فاصله لب و بینی زیاد میشه؟؟؟
بچه ها یه سوال من بینیم همه جاش کوچیکه فقط یه قوز کوچیک داره آیا اینکه میگن موقع عمل یه استخونه متصل به گونه هم بعد از برداشتن قوز وایرادا باید شکسته بشه هست کسی چیزی میدونه؟
سمیه جان اینی که شما میگی طول بینیه...ارتفاع بینی به فاصله نوک بینی و تیغه تا صورت میگن.
طول بینی از زیر کلوملا تا ریشه بینی(بین دو ابرو).معمولا اگه نوک بینی بزرگ و افتاده باشه طول بینی زیاد دیده میشه.این نوک رو زینلی خوب جمع میکنه ولی اگه کلا ارتفاع بینیت زیاده زینلی رو توصیه نمیکنم چون بخاطر زیاد شدن فاصله بینی و لب خیلی دستکاری نمیکنه
منم یکی از دوستام از انگلیس اومد با زینلی عمل کرد.کل فک و فامیلش با اون عمل کردن.ولی اگه نظر منو میخوای چند بار دیگه برو مطبش بشین بازم نمونه ببین.خودتو محدود به زمان نکن.ازین عیدا زیاد میاد و میره ولی بینی عمل شده دیگه به قبلش برنمیگرده
منظورم هزینه عمل نبود عزیزم منظورم این بود که بیعانه نگرفت ازت؟شنیدم موقع اوکی کردن وقت ۵۰۰تومن میگیره
راست میگی نادیه جون؟؟ یعنی دلم رو یک دله کنم برم باهاش به عملم؟؟؟ پس چی میگفتند که کاراش ظریف نیست؟؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بله قمر جان 500 تومان نقد گرفت تا وقت عمل رو بده 50 تومان هم دادم برای اینکه ازون لوله ها بزاره جای تامپون پرسیدم از دکتر بیمارستان لاله میفرسته با پیک برام که دکتر گفت از بیمارای قبل داره اونجا میزاره برام.زنش گفت لاله 66تومان میفروشه ولی دکتر گفت من از مریض 50تومان گرفتم خودم.آخه من بعد از 10سال بزور بابامو راضی کردم خودم هم خیلی میترسم الان عمل نکنم هر لحظه ممکنه یا خودم پشیمون شم یا بابام!ولی از الان استرس گرفتم تا خوابم میبره یاد بعد عمل و سختی های تنفس میافتم از خواب با تپش قلب میپرم
واییییییییی آره سحرجونننننننننننننننننییییی خیلییییییییییییی بهتر شده کهههههههههه شما با کی عمل کردی؟؟/اصلا انگار مرز اون خط گودیه از بین رفتههههه چقدر خوب اگه منم مطمین شم میره چون خیلی هارو دیدم این خط گودی پایینتر افتاده بدتر شدههههه یعنی علتش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
2810