2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
نانالا وقتی زنگ زدم ده روز بعد وقت مشاوره دادن به خاطر اینکه دکتر سفر بودن وگرنه معمولا زیر یک هفته وقت مشاوره میدن وقت عمل هم خودم یک ماه بعد آندویکوپی گرفتم زودتر هم داشت آندوسکوپی بینی چیز خاصی نیست یک میله باریک تو سوراخای بینیت میکنه و ببینه انحراف داخلی داری یا نه که هر سوراخ 30 ثانیه هم طول نمیکشه اگه انحراف داخلی نداشته باشی دردی نداره داشته باشی هم درد خیلی خفیف هزینه اش 200 تومنه که از هزینه عمل کم میشه فکر نمیکنم بیمه پول بده. در آخر واسه شما و همه اونایی که ایشون رو در نظر دارن باید بگم سبک کارشون کاملا طبیعیه دنبال بینی ظریف هستین مناسبتون نیست
در مورد عکس هم به من ثابت شده محیط مجازی اصلا قابل اعتماد نیست . عکس که هیچی از کوچکترین حرف و نظر که بعد از عمل واسه هر کسی پیش میاد به نفع خودشون بعضیا استفاده میکنن میرن پیش دکتر اون حرف رو انتقال میدن مبادا واسه خودشون پیش نیاد اونم با ذکر نام اون مریض بیچاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییت نرگس جون یه سوال دیگه اینکه هزینه ازمایش خون و لباس عمل چقدر شد؟من میخوام هزینه کلی رو بدونم.کلا با مخارج اضافی چقدر شد؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
دکتر به من گفت هزینه پنج و نیم میشه پس هزینه آندوسکوپی با همون هزینه که گفته حساب میشه؟دیگه نمیخوام پول جداگانه بابت اندوسکوپی بدم؟
هزینه عکس پنجاه و خورده ای که خورده اش یادم نیست آزمایش با دفترچه تامین اجتماعی شد 25 پول لباس و هزینه دیگه ای هم کلینیک جداگانه نمیگیره روزی که میری آندوسکوپی 200 تومن رو با خودت ببر ولی از هزینه عمل کم میشه
ببخشید نرگس جون که انقدر ازت سوال میپرسم شما کی عمل کردی؟با هزینه های جانبی دقیقا چقدر شد؟آخه دقیقا میخوام بدونم که خیالم بابت هزینه های جانبی راحت باشه
مطب گردی کوچک زاده هم متوسط داشت هم خوب سبک کارش تقریبا یه جوره همه قوس دار، سر گرد ، کلوملا تو ، پره ها زیر بینی جمع مث همون عکسی که بچه ها بارها فرستادن. همه راضی بودن نمیدونم من وسواسم یا اونا بینیاشون داغون بوده از یکی دوتا خوشم اومد از یکی دوتا هم اصلا خوشم نیومد بقیه چسبی بودن چیزی که معلومه اینه که بینیو خیلی کوچیک میکنه البته بینیایی که خیلی بزرگه بیشتر معلومه چقد کوچیک شده، کوچیکارو دیگه نخود نمیکنه. کارش خوبه میشه بهش اعتماد کرد ولی با سلیقه من جور در نمیاد، دیگه اگه هیچ دکتری گیرم نیاد میرم با همین منتها بش تاکید میکنم اونجوری که خودم میخوام بکنه بعدش رفتم فرهنگ زود رفتم اومجا هم چندتا مریض اومدن یکیشون بدک نبود با بقیشون حال نکردم علی رغم اینکه خودشون خیلی راضی بودن. بینیا شیک نبود به نظرم کوچک بهتر بود البته من زیاد ننشستم زود پاشدم رفتم حجت شاید اگه بیشتر میشستم بینی خوب ترم میدیدم. حجت کار خوشگل داشت کار زشتم داشت کارش ریسکیه هر کی،یه مدل بود ولی قیمتش خوبه سه و خورده ای اینم بگم یه دختره تو مطب دیدم اومده بود ترمیم با دینی عمل کرده بود دماغش فانتزی خوشگل بود ولی خب خیلی فانتزی بود من از تیغه و سر بینیش خیلی خوشم اومد اومده بود طبیعی کنه گفت نفسمم مشکل داره یه خانمه بود گفت برادرشوهرم و دوستاش پیش قاسمیان عمل کردن خیلی خوب شدن خودشم میخواست بره قاسمیان برید سایتشو ببینید من دیدم خوب بود بدک نبود کاراش
.
2810