2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین جون ممنونتم که لطف و بزرگواری میکنی و فرشته جان رو با جزییات برامون میگی همینطور سلطانیان رو...شمیلا جون اون نمونه که از علی اکبری دیدی پره هاش قشنگ و شیک بود؟؟؟ یکم میگی برام
یا اباالفضل
نگین جون ممنونتم که لطف و بزرگواری میکنی و فرشته جان رو با جزییات برامون میگی همینطور سلطانیان رو...شمیلا جون اون نمونه که از علی اکبری دیدی پره هاش قشنگ و شیک بود؟؟؟ یکم میگی برام
یا اباالفضل
بچه ها مشکل اینجاست یه عده اومدن تو این سایتا نوشتن شیروانی بده زینعلی دماغاش کجه حرف من و مینوشی اینه برید خودتون ببینید و به چیزایی که اینجا میگن اعتماد نکنید اخه اگر بده پس چرا این همه آدم میرن پیش شیروانی و زینعلییییییییی هر جا هم میرید اگر یه بینیییییییی خیلییی عالی میبینید بهش بگید عکس قبلشو نشون بده خیلی وقتا من خودم شده تو مطب عاشق یه بینی شدم و وقتی قبلشو دیدم متوجه شدم بینی خود اون آدم واقعاااااااااااا ظریف بوده با ایراد خیلیییییییییییییی جزئی پس اون دکتره هنر نکرده سامی هم جدیدا بینی طبیعی داره بینی که ببینید یه کم مکث میکنید عملیه یا نه برای کسایی هم که طبیعی میخوان به نظر میتونه خوب باشه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
با اجازه مانییییییییییییییییییییییی بچه ها من این تاپیک رو برای سفید کردن و لامینیت دندونا درست کردم اگر کسی تجربه این کار رو داشته و یا اینکه میخواد انجام بده بیاین اینجا که بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1118385
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
نگین جون,شمیلا جون,ابریشم جون,مرسی که یادم هسخین ولی اصن پز نمیدم,فقط یکم بی حوصله ام ,همین,با مماغ جدید خو نگرفتم,,,,,یه طوریم,من با گوشی میام نمیتونم عکس بذارم شرمنده,ولی اینو بهتون بگم که مامانم مىگه خیلی تغییر کردی اگه جایی میدیدمت نمیشناختمت,شوهرم هم با تفاسیر دیگه ای تعریف میکنه ,,,,یکم سربالاست ولی سوراخها مشخص نیستند,دکتر هم گفت پائینتر میاد,دیروز که برای درآوردن اسپلینت رفته بودم ویزیت دادم ولی قرار شد از این به بعد تا یک ماه تعویض چسب ویزیت ن
من زاده شهر MISام
تفاسیر بقیه از مماغ من,: مامانم: عوض شدی نششناحتما شوشو:خوب شد عملیدی برادر شوشو:تیغه ات رو خوب درآورده ( تا روز اول از زیر اسپیلنت گفته) دکتر: یه قلمی ساختم برات بری باهاش امضاء کنی
من زاده شهر MISام
برای دوستانی که عمل طبیعی با هزینه مناسب با یک فوق تخصص گوش و حلق و بینی می خوان دکتر محمدرضا قاضی سعیدی با هزینه 3/500 اگه فرم صورت و استخوان بینی اجازه بده برات عروسکی میکنه وگرنه به هیچ عنوان شکایتی هاشم 3 نفر بودن که یکیشون میخواسته سر بالاتر بشه دکتر انجام نداده یکی هم به خاطر باد بینیش یکی هم برا مشکل تنفسی بوده جراحیش و دکتر براش عمل زیبایی دیگه انجام نداده که به خاطر مشکل قلبیه خانمه بوده خطر داشته من خودم هفته دیگه باهاش وقت دارم دعا کنید برام
2810