2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب باید بری دکترت اگه میخوای واست آمپول واسه ورمش بزنه. راههای موقت کم کردن ورمم چای سبز و نشسته خوابیدن و ایناس.میتونی تلفنی با دکترت صحبت کنی تا بهت بگه چیکار کنی یا آمپول واست تجویز کنه
عکس بینی صفحه 1709
خوب باید بری دکترت اگه میخوای واست آمپول واسه ورمش بزنه. راههای موقت کم کردن ورمم چای سبز و نشسته خوابیدن و ایناس.میتونی تلفنی با دکترت صحبت کنی تا بهت بگه چیکار کنی یا آمپول واست تجویز کنه
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جون نادریان چقدر میگیره؟؟ من تعریفش رو شنیدم.بینی شما هم خییییلی زیبا شده.شما از عملتون راضی بودین؟؟ مشکل تنفسی و بویایی و .. ندارین؟؟همونی که میخواستین براتون درآورد؟؟
دلسا از پنج تا دوازده قیمت داده.تا حالا. از من شش گرفت.بدون هزینه بیمارستان.بیمارستان یک و صد شد. نه مشکل تنفسی و بویایی ندارم و راضیم. همون عکسیکه نشون داد همونجوری تقریبا. البته تو کار دکتر قوز میمونه.این باید در نظر داشته باشی
عکس بینی صفحه 1709
سلاااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من بعد از غیبت کبری اومدم!!!!!!!!!!!! Sargol جان من که شما رو نمی شناسم ولی بفرمایییییییییییییید !؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آخه بنا به دلایلی چند روزه تضمیم به عمل گرفتم ,و اردیبهشت عم باید بعملم بنا به دلایلی اونم, وقت ندارم از این فرصت استفاده نکنم فرصته میره تازه منم مث شما نیمه فانتزی,رو به طبیعی میخوام تشکر وافر
من زاده شهر MISام
Sargol جان: تو کرج هم سجادیان خوبه و هم سلطانیان. بستگی به میزان پرکار بودن بینیت داره عزیزم. اگر خیلی پرکاره سلطانیان گزینه ی خوبی نیست. مثلا اگر پره های پهنی داری و عرض بینیت در کل زیاده. چون سلطانیان زیاد اهل جمع کردن پره ها نیست. سبکشون هم با هم متفاوته ، باید حتما نمونه ببینی تا دستت بیاد کدوم با سلیقت جوره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810