2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
ستاره جان دکتر سجادیان که به من گفت حداقل تا سه ماه وسایل سنگین جابجا نکن .ببخشیدا فین نکن و چسب بینی رو هم نه سفت و نه شل بزن چون اگر سفت بزنیم روی بینی خط میفته و شکل پیدا میکنه و اگر شل بزنیم نوک بینی میاد پایین و دکتر به من گفت سعی کن چسبت رو هفته ای دو مرتبه عوض کنی چون پوست هنوز به بافتهای زیرین نچسبیده و پوستمون خراب میشه
دکترسجادیان
ستاره جووونم آفرین خیلی خوبه که سخت نمیگیری چون واقعا چیزی نیست که آدم بخواد خودش رو درگیر و ناراحت کنه،من که به شخصه از تغییراتی که عمل بینی در چهرم داشته راضی راضیم. در مورد فین کردن(ببخشید این کلمه رو میگم)تقریبا از هفته های دوم هست که دکتر خودش میگه دیگه راحت میتونی فین کنی و به نظر من خیلی مفید و ضروری هست اصلا نگران نباش. من با دکتر صحبت کردم هم گفت از بعد از هفته اول میتونی به پهلو بخوابی فقط خودت حواست باشه ضربه محکم به صورتت نزنی.
دکتر فتح سامی / 3مرداد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه.ممنون که توضیح دادین.شهناز جون ممنون از توضیجات کاملتون. خوشحال شدم گفتین دکتر سامی امید الکی نمیده.خییییلی مهمه که دکتر با آدم صادق باشه و فقط فکر سود خودش نباشه. بچه ها سامی باید وقت بگیریم بربم؟؟؟ دیر وقت میده؟؟ اونجا معطلی داره؟؟
بچه ها دکترا باهم خیلی فرق دارن و هر دکتری روش و توضیحات خودش رو داره..... و دکتر به من گفت که حتی میتونم دخترمو بغل کنم از هفته دوم.... و گفت اصلا افتادگی پیدا نمیکنم و گفت راااااحت فین کنم....دکترم گفت مثل یه آدم عادی باشم فقط مواظب باشم ضربهمحکم به بینیم نخوره خداااااااا جونم عاشقتم که دکتر سامی رو سرراهم قرار دادی ...بهترین دکتر دنیااااا
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سلام من دوباره امروز رفتم مطب دکتر حسینی اقدم میخواستم وقت بگیرم ولی نمیدونم چرا سست شدم بعضیا خیلی راضین بعضیام اصن راضی نیستن هنگ کردم اصن کاربر الینا که میخواستی با ایشون عمل کنی بیا با هم همفکری کنیم بلکه به یه نتیجه ای برسیم
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
خصوصن که هر وقت میبینتم میگه بینیت عالی میشه به قول دوستان نمیدونم امید الکی میده یا نه حرفش واقعیه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
ستاره جان جالبه.....منم با دکتر سامی عمل کردم....ب من و چند تا از دوستای مطبیم گفت اصلا فین نکنین تا چند ماه....و بعدشم اتفاقا هر بار دختر منو میبینه میگه بغلش نکنی جابجاش کنی!!!!!!!
دکتر فتح سامی 15 بهمن
دلسا جان حدودا دو سه هفته طول میکشه در روزهای عادی ک وقت بده واسه مشاوره... حالا الان ک نزدیک عیده رو نمیدونم.... ولی من خودم چندین و چند بار دیدم ک توی مطب ب خانمی گفته باشه چند درصد بهتر میشی و حتی همونطور ک گفتم قبلا حتی خانمی رو اصلا عمل نکرد....گفت شما باید فکتونو جراحی کنید
دکتر فتح سامی 15 بهمن
حتی من ازش پرسیدم کی میتونم ب باشگاه ورزشیم برگردم....گفت یکی دوماه صبر کن... و بعد از اون نباید وزنه های سنگین بزنی و یا با شدت روی تردمیل بدویی.....منم کلا فعلا قیدشو زدم
دکتر فتح سامی 15 بهمن
2810