2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
ملیکا جون بعید میدونم بعد از یه ماه مشکلی واسه سفر رفتن باشه دیگه، باز هر وقت عمل کردی میخوای از دکترتم بپرس که خیالت راحت باشه، ولی دکتر سامی میگه فقط نباید ضربه بخوره به بینی، دیگه هیچ نگرانی دیگه ای نباید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها ، تروخدا کمکم کنید ، من میخوام تا قبل عید عمل کنم ، ٤ تا ٤،٥ هم نمیتونم بیشتر هزینه کنم ، بینیم استخونیه بالاش و پائینش غضروفی و گوشتی ، کارای علامه به نظرتون چه جوریه ؟؟ کسی آدرشو داره بده ؟؟ دکتر محسنیان و چی ؟؟ کسی چیزی ازش شنیده ؟؟
نفیس جان ؛ نمیدونم براساس چی میگی! ولی تا جایی که یادمه توی دستوالعملی که بعد از عمل میده گفته تا 2هفته فین نکنید(ببخشید این کلمه رو میگم)اون فایل روی سایتش رو یادم نمیاد.من وقتی بهم گفت اولش فین نکردم بعد هفته بعدش متوجه شد،گفت چرا فین نکردی! ملیکا جان؛ در مورد سفر هم مشکلی نیست عزیزم میتونی بری سفر.من خودم از دکتر پرسیدم 4روز بعد از عمل سفر 1ساعته با ماشین رو رفتم،هواپیما رو هم میگه 2-3هفته بعد از عمل موردی نیست اصلا. استخر رو من اگر اشتباه نکنم میگن تا 2ماه نرید.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام دوستای عزیز کسی کار دکتر کامران کامروا رو دیده؟ خوبه؟ من شهرستانم امکان رفتن به مطبش و دیدن کارش برای خودم ممکن نیست ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در میون بذاره
بانومنیر جونم یه سوال دیگه من نمیتونم برم مطبش .شماکه مطبش رفتی ناراضی هم داشته؟چون من یه نمونه کارش رو بیرون دیدم بینیش قوز داشت و نوک بینیش کمی مشکل داشت .البته من یه بینی کملا طبیعی میخوام
2810