2777
2789
عنوان

تازه عروسم هیچی طلا بهم ندادن تا الان

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 87 پست
وقتی اومدین زیر یک سقف یعنی عروسی کنسلپدر مادرت هیچی نمیگن؟

مجبور بودیم خونه بگیریم چون یه شهر دیگه کار میکنیم

نه بنده‌های خدا اونا هیچی نمیگن

فقط مامانم گفت بنظرت خونوادت شوهرتو یلدا دعوت کنم یا نه

داغ دلم تازه شد، نمیدونم چی بگم جلوی خونواده‌ی خودم شرمنده‌ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تازه اومدیم زیر یه سقفحرف عروسی هم نیستبا اینکه من به همه گفتم ما عروسی میگیریم باالاخره

الان ک دیگ داری زندگی میکنی 

خاهر من پنبه ی اینو از گوشت دربیار  واست عروسی نمیگیرن 

طلا در کار نیست دیگ 

متاسفانه دیگ رکب زدن بهت  

ولشون کن سرت سلامت باشه  طلا بدن یا ندن 

زندگیتو کن و سعی کن رشد کنی 

مهمونی بده خانواده خودت و آبجی داداش تحویل بگیر 

خدا رحمت کنه اونروزارو ..یه زمانی طلا مفت بود ازهمه چی ارزونتر😁😂 جشن عروسیم همه طلا آورده بوده ن ..تا انگشت شصتم انگشتر داشتم ...بعد ناراحت بودم چرا پتو نیاوردن برام ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
فرق اینا چی؟

عندالاستطاعه یعنی هروقت داماد داشت و دلش خاس مهریه بده. 

عندالمطالبه یعنی موفظه تمام و کمال بده. 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
من خانوادم همسرم و ت بازار کتک زدن. بارها دعوامون و انداختن. بارها دخالت کردن خودمم از خانوادم خوشم ...

مبارکتون باشه انشاالله همیشه به سلامتی و خوشی زندگی کنین

مشکلت اینه باید بزنی تو سرش این و اونو که دهنشو باز نکنه بگه چرا خونه ننه بابام نمیای...باید زیاده خ ...

بعضیارو نمیشه تو سرشون زد

چون تو سری خور نیستن 

پررو و دعوایی ان

شوهر من که اینجوریه فقط باید بامهربونی خرشون کرد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا تازه اومدیم زیر یه سقفحرف عروسی هم نیستبا اینکه من به همه گفتم ما عروسی میگیریم باالاخره

مقصر خودتی بدون عروسی پا شدی رفتی خونت. میگی ی بار عقد بهم خورد باید همون موقع تمومش میکردی .الانم بشین تا برات عروسی بگیرن

اگه مشکل دیگه ای ندارید با شوهرت چشم پوشی کم ارزش نداره بخاطر طلا دل خودتو از زندگیت چرکین کنی. هیچ مردی بدش نمیاد بتونه طلا بگیره برا خانومش لابد نتونسته بنده خدا

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
2810