2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه نره جلو بخور بشینه ایراد نداره خواهر... تازه یه بیست روز بعد از عمل میتونه بخور ملایم هم کنه خودش حتی... ولی اوایلش خودش بخور نکنه بهتره... ( اینجا قشنگ ساعت کار همه معلومه ها :)) شیدا جون مادر 7:30 شروع به کارت؟ :)) :* )
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
بچه هایی که با سجادیان عمل کردن من کاراش رو تو مطب دیدم خوشم اومد فقط یه سوال من دلم نمیخواد بینیم کوچیک نشه اگه بهش بگم کاملا جمع و جورش میکنه؟ شماها از سایز بینیتون راضی هستید کوچیک شده آیا ؟البته منظور م کاملا جمع و جوره. وگرنه میدونم که خوب بالاخره کوچیک میشه دیگه
رایا ورم اصلی روز 5 میخوابه تقریبا نگران نباش تا یه حدیش اجتناب ناپذیره من یه عالمه آب کرفس خوردم از قبل عمل نمک و قطع کردم ولی بازم روز 3 و 4 خیلی ورم کردم......... اگر میتونی مرخصیت رو 6 روز کن... من یک هفته گرفتم ولی بازم اذیت بودم حال نداشتم روزای اول........
آره شیدا جون فقط اگر دستگاهتون میزان شدت رطوبتش رو میشه تنظیم کرد روی حد متوسط بذارید تا آخر نباشه... یا اگر تا آخره زیاد نزدیک محل استراحتش نباشه... تا یه هفته اول بعدش که زخماش خوب بشه و بسته بشه خودشم میتونه بخور کنه که بینیش سریعتر شستشو پیدا کنه خوبم هست... اینکه هوا اتاقش مرطوب باشه اتفاقا خوبه خوشم اومد از دکترش توصیه خوبی کرده اینم که میگم جلوش نره واسه اینه که زخماش الان بازه بخورم و آبم بهش بخوره دیرتر بسته میشه واسه این میگم بذاره زخماش که خشک شد بخور کنه وگرنه در کلیت خوبه واسش...
ابریشم جون مهربونم ... عزیزم :* مرسی نظر لطفت ِ عزیــــزم خداییش خودمم قبول دارم که توی چسب خیلی قشنگه یعنی دوست دارم اگر قراره ورمش بخوابه بشه شکل اینی که الان تو چسب هست... ولی چسب و بر میدارم اصلا هیچ ربطی به اینی که هست نداره ......... :( ... حالا بگر اوضاع یه کم قابل تحمل تر بود شنبه قبل از اینکه دکتر چسب بزنه عکس میگیرم که ببینی منظورم از اینکه پره های بینیم شکل نداره چیه :( من پره های بینی خودم برجسبه بود دوس داشتم بعد از عمل برجسته بمونه فکر کنم باید بهش میگفتم.......
زیاد سخت نگیر قربونت برم... همون بخور خوبه سیگاری هم انشاالله ندارید تو خونه طفلی بابای من هنوز بخاطر من تو این سرما میره تو کوچه سیگار میکشه
نه دکتر احتمالا صرفاً جهت نگه داشتن جانب احتیاط گفته بخور بذارید که استریل باشه وگرنه نباید مورد دیگه ای داشته باشه... الان بیمارستانشم هواش استریل نیس چه برسه خونه
2810