2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
یه سوالی برای من پیش اومده :| قبل عمل قسمت کلوملای بینی من خیلی نرم بود یعنی یه غضروف بود که منتهی به یه استخوان سفت بینی بودش بعد الان عین سنگ سفت ِ :| عین سنگا :| یه توهمی زدم که نکنه بخاطر اینه که اینقدر زشت شده خندیدنم !! :| عین پیرزنای بی دندون کسی تجربه مشابه داره آیا؟ :| یعنی دکتر چیزی اضافه کرده اونجا ؟ :)) ... و اینکه دوستانی که تا حالا واسه ورمشون آمپول زدن از تزریق راضی بودن ؟ یا خیلی فرقی نکرده؟ من نمیخواستم بزنم اصلا ولی چون پره بینیم یک سره ست و همه میگن ورمه میخوام بزنم که ببینم ورمش کم بشه پره بینیم برجسته میشه یا نه :|
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سپیده جان اونجا غضروف گذاشته دکتر تا چند ماه سفته من پره هام هم تا چند ماه از شدت ورم سفت بود بهر حال بهتر بهش دست نزنی چون اون غضروف حساسه عزیزم امپول هم نزن اگه دکترت نگفته بذار ورم رونده طبیعیش رو طی کنه بعضیا تو تاپیک ترمیمی ها بخاطر امپول رو بینیشون فرورفتگی ایجاد شده یکمم کلا صبر داشته باش دختر :)))
عزیزم من هر روز میزان. رضایتم متفاوته واقعا میگم تا چند روز پیش که به پهلو میخوابیدم(بعد از دو ماهگیم دیگه به پهلو خوابیدم) انقدر ورم سمت راستم چون به این سمت میخوابیدم بیشتر بود از سمت چپ که خیلی شاکی بودم ولی یه شب که صاف خوابیدم دیگه ۸۰ درصد راضی شدم من خیلی خیلی ورم دارم چون واقعا رعایت نمیکنم دیگه چی بخورم چی نخورم رو و اینکه نوک بینیم یه روز گرده یه روز که ورم نداره حالت دارو با نمکه مثل کارای خوشگل کامیابی ولی من نمیدونم نتیجه بینیم چی میشه ولی نمیخوام بی انصافی کنم چون همه بهم میگن من خیلی ناشکرم که از این بینی هم ایراد میگیرم و حتی یکی انقدر از تغییراتم تعجب کرده بود گفت بینیت معجزه شده :))) در کل من از کارش راضیم :) به کسی واقعا من پیشنهاد نمیدم عمل کنه بلکه میگم عمل میکنین در بهترین حالت خیلی هم خوشگل میشین اما واقعا انقدر سختی و اعصاب خوردی میکشین که من گاهی با خودم فکر میکنم نمیرزه یه نکته هم بگم من تنفسم خیلی خیلی خوبه ولی دارم میگم واقعا مثل تنفسم با بینی قبلیم نیست با این که من پره هام هم دست نخورده و راه تنفسیم هم کاملا بازه و ضایعه ای وجود نداره اما دارم میگم که بینی عمل شده دیگه ۱۰۰ درصد تنفس قبل رو بهتون نمیده اگه مثل من انحراف هم نداشته باشین این براتون خیلی مشخص خواهد بود البته شاید هم بخاطر ورم باشه این ۵ درصدی که تنفسم کم شده امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین همگیییی :)
ماهی تنگ بلور جاااااااااااااینم مرسی خیلی :* چشم... کم کم دارم آروم تر میشم نسبت به قبل واقعا حرفای خوبی زدی عزیزم... من به شخصه هیچ تصوری از اینهمه مراقبت و اعصاب خوردیا و استرسش نداشتم نمیگم اگر میدونستم عمل نمیکردما ولی حداقل آدم انتظارش و داشته باشه خوبه... بعد خواهر چه دیر به پهلو خوابیدی من از هفته دوم به دکتر گفتم جهنم که ورم میکنه من نمیتونم طاق باز بخوابم :)) به پهلو میخوابم خیلی شیک :)) ولی کلا خودم و رو تخت تفت میدم ازین پهلو به اون پهلو میشم به طور مساوی :)) بچه ها جون امروز پسبم و برداشتم گفتم عکس بذارم براتون :* اینم عکس بدون چسب : ( دیگه نگم ورم داره :))))))))) .... خودتون واردین :)) ..... ) http://up.pixfa.ir/medium/mnp.jpg امروز دیدم پره هام کم کم داره از زیر ورم خودش و نشون میده خدارو شکر... جون به لب شدم ... :))
ما چجوری به دلمون حالی کنیم که اشتباه شده
سوال از ترمیمی ها . من توی سایت دکتر گیلدا گیوه چی این مطلب رو خوندم و شدیدا افسرده و ناامید شدم :"http://www.drgivehchi.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID=11693 بر خلاف تصور عده ای ،جراحی مجدد به سادگی پاک کردن نا صافیهای خطوط یک نقاشی و کشیدن دوباره آن نیست‫.‬ جراحی مجددخود با چالش های متعدد همراه است‫:‬ ‎به علت دستکاری های قبلی ،بافت طبیعی بینی توسط بافتهای ترمیمی جایگزین شده واین بافت جدید بسیار غیر قابل انعطافتر وسفت تر از بافت اولیه است ودر نتیجه قدرت چسبیدن آن به اسکلت زیرین خود کمتر است‫.‬این مس‫‬له خود باعث میشود که اولا ورم بعد از عمل مجدد بیشتر بوده و دیرتر بر طرف شودودوم اینکه قدرت خوابیدن پوست روی اسکلت زیر خود کمتر می شود ،در نتیجه امکان کم کردن سایز کلی بینی وجود ندارد‫." من الآن اصلی ترین مشکلم اینه که بینیم انقدر بعد از عمل بزرگه که هر کی منو می بینه میگه عمل کنی خوب میشه یعنی واقعا دکتر نابودم کرده . آیا واقعا توی عمل ترمیمی اندازه بینی کوچک نمیشه ؟!
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
دوستای گلی که با یحیوی و عامری عمل کردن, بی زحمت عکس بذارن, با تشکر فراوان D: سپیده بینیت قشنگ شده, ولی نیمه فانتزی به من نمیاد, دکترت طبیعی هم عمل می کنه؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
مهسا جون تو امضات نوشتی ناراضی هستی, آخه تو نوعروس از یحیوی تعریف می کنن, من می خواستم برم مطبش, شما چرا ناراضی هستی؟ می شه عکس بذاری؟
این سایت برام مفید بود زندگیم رو شادتر کرد, امیدوارم برای شما هم مفید باشه قانون جذب http://ghanunejazb.ir
2810