2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من دوماهه پیش سجادیان عمل کردم بینیم استخوانی بود..الان 2روزه روی تیغه بینیم یه فرورفتگی بوجود اومده که یه حالت قوز و برامدگی بوجود اورده که کاملا مشخصه من خیلی ناراحت و نگرانم تورو خدا یکی بیاد جوابمو بده یعنی ممکنه ورم باشه<یااینکه برم پیش دکتر 4شنبه؟؟؟؟......اخه بمن گفت ماهی یبار بیا دیگه>مسیرم هم یکم دوره چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا بر داده و نداده ات شکر گزارم.یا ارحـم الراحمین..۹۵/۸/۱۷ خدایا شکرت🙏🏽🙏🏽🙏🏽💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها لطفا به لیست منتظر ها نگاه کنید 41 نفر تو نوبت هستند لطفا بیاید کمک کنید زودتر به نیتشون زیارت بخونیم انشاءآلله که امام حسین ناامید ردمون نمیکنه از در خونش انشاءآلله الان نوبت جیحون جون هست لطفا بیاید همکاری کنید ممنون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1021435&PageNumber=1
اره برداشتم راستش خودم بینی مو ندیدم ولی دکتر پدر و مادرمو صدا کرد دیدن کلی تعریف کردن کلی هم از دکتر تشکر کردن دکتر هم گفت بینی ات زیاد ورم نداره نیاز به چسب نداری اگه دوست نداری میتونی جمعه که رفتی حموم چسبتو دراوردی دیگه نزنی خدا رو شکر منم راضیم
دکتر کلانتر 6 آذر
2810