2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مریمی جون با فتح سامی عمل کردی؟؟؟ مشکل چسبندگی و تنفس نداری؟؟؟ سوراخای بینیت قرینه هستش؟؟؟ میشه عکستو ببینم؟؟ بیزحمت عکستو بذار ولی زود پاکش نکن اخه من چون میرم دانشگاه،ممکنه دیرتر عکستو ببینم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام ساوینا جان و بانو منیر میشه عکستون بزارید******لطفا. بچه ها میخام عکسمو بزارم که واسم نظربدید کدام دکارا مناسب بینی من هست....ولی نمیدونم چطوری با گوشی عکس بزارمم[smiley]s/sm82.gif[/smiley اگر کسی میدونه بمن بگه چطور عکس بزارم.
نازنین میتونی به پهلو بخوابی ولی سرت صاف بزاری. دکتر تا 3 ابیانه و فرهنگ.تا 5سجادیان.اسلامی.کامروا. ستاره بعد عمل بینی گونه ها مشخصتر میشن.بهتر صبر کنی بعد عمل.
عکس بینی صفحه 1709
نازنین جون کارای میلانی خوبه. حدود 7 نفرو دیدم که باهاش عمل کردن و خوب شدن. یکیشون که کمی گوشتی بوده بد شده و مشکل داره. ولی قیمتش خوبه فک کنم حدود 4 و نیم. ولی سه و نیم سراغ ندارم ستاره جون من ترمیمی بودم و قضیه ام با شما ها خیلی متفاوته روی عمل اولای سامی فوکوس کن.سامی کار تنفسش خوبه. ندیدم کسی مشکل داشته باشه. ضمن اینکه تو صاف کردن کجی هم خوبه.ولی اگه نتونستی باهاش عمل کنی هم زیاد غصه نخور. اینطور نیس که فقط یه دکتر باشه که بتونه این کار رو انجام بده. رسپینا جون سامی 8 و نیم و یک و نیم هم بیمارستان . البته شنیدم که بیمارستان گاندی الان بعد تعرفه ها شده سه و نیم!!!!!
ترمیم با دکتر سامی
واییییی پس واقعیت داشته مبینا.خیلی بد شد که.مثلا قرار بوده تعرفه ها به نفع مردم باشه.اینکه افتضاح شده...اخه بیمارستانش هیچ امکانات خاصی هم نداره واسه عمل بینی.نه رسبدگی خاص.نه برخورد پرسنلش خیلی عالیه.فقط پول الکی....
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جون یه سوال دارم عزیزم... منظورت از اون حرف که بهم گفتی که رو کارای سامی فوکوس کنم چی بود؟؟میشه واضح توضیح بدی؟؟کارش خوب نیست ؟؟ ترخدا واضح جواب بده...
مریمی جون مگه کار ناراضی از سامی دیدی؟؟ من میخوام بینیم فلمی بشه و سوراخای بینیم قرینه بشه... ولی نمیخوام که بینیم مثل خوک بشه... یعنی سامی نمیتونه اینجور دربیاره؟؟؟
نه ستاره جون.من خودم خیلی کاراشو دوست دارم قبولش دا م.منظورم اینه که اگر بینی سختی نداری خودتو به اون محدود نکن.جدیدا خیلی کارای طبیعی ازش دیدم.من نیمه فانتزی هاشو دوست دارم.طیف وسیعی بینی میبینی تو مطب.بهش خوب بگو.چجوری میخواهی.ضمن اینکه همه دکترا ناراضی دارن.
ترمیم با دکتر سامی
من فک نمی کنم 3.5 هزینه بیمارستان باشه. به خاطر تعرفه ها 3.5 رو توی بیمارستان پرداخت می کنید. مثلا اگه قبلا 8 قیمت میداد + 1.5 کیلینیک حالا میشه 6 + 3.5 کیلینیک که 2 تومنش رو خود دکتر از کیلینیک دریافت می کنه تا از نظر تعرفه مشکلی نباشه.
اصلا تقصیر دکتر نیست راستش یه عده هستن این پولا واسشون پول نیست ... شواهد هم که نشون میده کار دکتر خوبه و ازش راضی هستن... پس مریض های خودشو همچنان داره ... حالا پیدا کنید پرتقال فروش را !
2810