2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
ساراجون من برای ابراز وجود اد دادم ^____^ ببخشیناااااااا اسم دوستتم بفرس برام .......اوووووووووووووووووووووووووه چقد کل صورتت قشنگتر شده سنت کمترشده جدا هااااااااااا مبارکه حسابی
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
دوستان لطفا به صرف حرفهایی که اینجا زده میشه دکتر رو انتخاب نکنید من حداقل هشت نه بار مطب سجایان رفتم و واقعا تیغه ی پهن ندیدم عمل بینیتون چیزی نیست که رو حرف دیگران تصمیم بگیرید وقتی دکتری رو انتخاب کردین چندبار مطبش برید و از نزدیک نمونه ببنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا سوالم همین بودو گفتم برام مهم نیس که چرادکترسجادیانو انتخاب میکنین ولی میخواستم ببینم که به خاطر جو هست یا واقعاروی تیغه های پهن و بینی های معمولی حساس نیستید و حتی با سلیقه تون سازگاره این شکل واسه همین گفتم عکس زیاد ببینید که بعدا همون فرمی باشه که دوس دارین.من تاحالا ی بارهم سایت سجادیان نرفتم عکسای زنده بچه های همینجا رودیدم و اینا رو توش دیدم!!!حرف من که ن مطبش رفتم نه سایتش نه قصد عمل باهاش دارم برای کسی سند محسوب نمیشه مطمئن باش مانااا جان منم همچین قصدی ندارم این حرفو خیلی وقت پیش میخواستم بپرسم ولی فکرشومیکردم کج فهمی شه!!!
واقعا درستش اینکه هر کسی چند بار مطب دکتر مورد نظرش بره و احساس قلبی خودش هم به نظر من خیلی مهمه که چقدر می تونه به اون دکتر اعتماد کنه! اصلا اصلا نباید بر اساس شنیده ها تصمیم گرفت چون هم نظرات متفاوته و هم برداشت ها و برخورد ها. از قدیم هم گفتن تا چیزی رو به چشم ندیدی باور نکن راست گفتن دیگه! یه نکته هم درباره اینکه عمل چقدر توی چهره می تونه تاثیر داشته باشه،من خودم وقتی بینیم رو عمل کردم چهرم خیلی تغییر کرده چشمام واضح تر شده!به قول دوستام کلا تیپتم عوض شده ! خداش اینجا شاهده که اون بینی قبلیم چون ضربه خورده بود و شکسته بود خیلی چهرم رو تحت تاثیر قرار داده بود!من باید واقعا از دکترم تشکر کنم که به من یه زندگی جدید شیرین تر و با اعتماد به نفس بیشتر داد! نتیجه کلی اینکه ببینید بینیتون چقدر توی چهرتون تاثیر گذاشته و آیا با عملش تغییری میکنید یا نه بعد اقدام به عمل بکنید! ببخشید خیلی حرف زدم!!!!!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
همه تقریبا شبیه این نمونه درمیاد البته من زیاد نگشتم نوشته بود 3 سال بعد زدم ولی اونایی ک من دیدم البته انصافا مال سارا که شبیه این نبود http://persianupload.com/kleeja/do.php?imgf=141762977940651.png
سلام مانا جان یه سوال ازت دادم الان بینیت نسبت به یماه بعد عمل چقدر فرق کرده؟ یعنی ورمش چقدر کمتر شده ؟ اصلا کوچیکترشده؟؟ من یه هفته دیگه یماه میشه عمل کردم ولی حس میکنم نوک بینیم و کلا خودش زیاد کوچیک نشده.امیدوارم ورم باشه! میترسم دکتر نتونسته باشه زیاد جمعش کنه در رابطه با سجادیان هم بابا اون بنده خدا هرچی دماغ چماغه میرن پیشش خب توقع دارین خیار قلمی ازش بسازه واستون:))) هرگی به نسبت بینی قبلی که داشته و اینکه ایا اون بینی که مدنظرشه اصلا رک بینی اون قابل اجرا هست یا نه بتید تصمیم بگیره و نظر بده. مطمین باشید بعضی از شماها که هنوز مطب نرفتید و طبق عکسهای سایت و نظرات بچه های اینجا نظر میدید وقتی دوجا برید مشاوره کاملا نظرتون عوض میشه. مثلا ممکنه یه مدل بینیتو ذهنتون باشه ولی چندتا دکتر بهتون بگن که از بینی شما همچین چیز رویایی درنمیاد. اونوقته که متوجه میشید چرا ببعضی ها یه دکتر خاصو انتخاب میکنن یا چرا بعضی عکسها تیغه همچنان پهنه بنظر شما. شاید اصلا نمیشدع که تیغه بینی اون فرد از این جمعتر بشه! دکتر تو کامپیوتر اتاق خودش یه عکس به من نشون داد که باور کنید انقدررر تیغش پهن بود و خودش با وجود عمل همچنان زشت که من اگه عکس قبل عملشو نمیدیدم حتما اون دکترو انتخاب نمیکردم ولی وقتی عکس قبل عملو دیدم وااااای یه چیزی بوداااا خب معلومه اون ادم بعد عمل هم بینی زیاد قشنگی نخواهد داشت ولی مطمعنا از بینی خودش خیلی بهتره ! و نکتش اینجاستتتت که هر دکتری همچین بینیهایی رو قبول نمیکنه که رزومه کاریشو خراب کنه. بازم خدا پدر سجادیانو بیامرزه منم منشیش نیستم بخدا
شهناز جون تو با فتح سامی عمل کردی؟؟؟؟ ترخدا میشه عکس بینیتو که عمل کردی رو ببینم؟؟؟ شهناز جون من سه شنبه با فتح سامی نوبت دارم ترخدا عکستو تا قبل از سه شنبه بذار ببینم
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
باشه شاید امشب عکس بذارم،ستاره جووون شما عکسم رو ندیدی ولی من هفته پیش بود فکر کنم که عکس گذاشتم! ولی باشه میذارم عکس! ولی واقعا مطب دکتر های مختلف برید دوستان و حتما قبل از عمل هر کسی رو ببینید! آخه یه بینییه مقداریش می تونه برداشته بشه و کوچیک تر بشه! بینی که خیلی بزرگه مسلما مجاری تنفسی و .... هم بزرگتره و هر دکتر درستکار و صاحب وجدان کاری تا یه جایی می تونه دست ببره و کوچیک کنه که مشکل تنفسی و چسبندگی ایجاد نشه! همیییین.... و ربطی هم به دکترش نداره که چه افرادی با چه بینی هایی بهش مراجعه می کنند چقدر بزرگ و داغون....
دکتر فتح سامی / 3مرداد
شهناز جون من امشب طرفای ساعت 10 میام تاپیک رو میبینم..عکستو ترخدا پاک نکن که بتونم ببینمش شهناز جون،منظورت از دکتر فتح سامی همون شاهین فتح سامیه دیگه؟؟؟؟ واینکه تو الان چسبندگی یا مشکل تنفس نداری؟؟ واینکه سوراخای بینیت صاف و قرینه هستش؟؟ اخه منم تو بچگی بینیم شکست و الانم میخوام عمل کنم که از این بینی کج راحت بشم..و چون خونمون خوزستانه نمیتونم که مطب گردی کنم و فقط میدونم که دکتر فتح سامی بینی رو قلمی و باریک میکنه و سوراخای بینی رو صاف و قرینه درمیاره...اگه تو هم اطلاعاتی داری بهم بگو لطفا
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سلام، بانو منیر و soosi و سارای عزیزم، ممنون از توضیحاتون من مطب یزدانفر رفتم، هیپ کس نبود، بعد از مشاوره، خانم منشی که انگار زیادم حوصله نداشت 3 تا عکس نشونم داد، تند تند هم رد می کرد من که اصصصصلا هیچی نفهمیدم، هیچ مراجعه کننده ای هم نبود، خود دکتر هم از نظر تخصصی همون حرفای کامیابی و سجادیان رو بهم زد فقط اون 2 تا گفته بودن به خاطر نوع دماغت پره هاش باید باز شه، اما این گفت من باز نمیکنم. کلا اصلا طوری نبود که بتونم بهش اعتماد کنم چون حتی 1 دونه نمونه زنده هم ندیدم ازش و عکساشم خوب ندیدم، باب میل من نبود، خودشم خیلی مهربون بود اما یه حرفایی می زد که احساس کردم ایشون دکتر من نیست.
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
درباره ابیانه هم عکسای سایتش خوبه اما خوب عکسه دیگه...فایده نداره.. سجادیان هم من نمیگم خدای جراحاس و آخرشه، اما بنده خدا معلومه که تمام سعیشو می کنه و آدم با وجدانیه، دفعه دوم که رفتم بازدید که 2 نفر واسه ترمیم اومده بودن که یکیشون رو فهمیدم که قبول نکرد... کلا این تیپی هست که رک میگه اگه کاری بتونه انجام بده میده و اگه نتونه یا نیازی به عمل نداشته باشی هم بهت میگه. کلا شوهرم که کلی با اخلاقش حال کرده میگه از اعتماد به نفسش خوشم اومد با همین عمل کن! میری مطبش همه چی هم واضحه و از خودش گرفته تا منشیاش هیچ کسی مخفی کاری و مرموز بازی در نمیاره.. من کلا آدم سختگیریم. حتی تو خرید کردنم هر جا میریم میگن مشکل پسندم :دی به نظر منم جو تاپیک رو سجادیانِ. من که رفتم مطبش زیاد این مواردی که از تیغه های پهن و کلیپسی و .. بود به چشمم نخورد. بودن موردایی که من زیاد حال نکردم اما خیلی مدلام بود که واقعا درجه یک بود. سامی هم بهش اصلا فکر نکردم چون تا 3 تا نمونه دیدم و سبکشو دیدم، از اون حالت نوک بینیای مخصوص سامی رو میگم، زیاد دوست نداشتم. دیگه هزینشم که بماند...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93