2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من چون خودم تقریبا مطمئن شدم از اینکه میخوام باکی عمل کنم اصلا ترجیح میدم نظر ندم راجع به بقیه و یا دکتر خودمو توصیه نکنم و اینا و دیدیدین هم میام از ی سری آمار دکتر خودمو میگیرم و میرم ولی واقعا کارای زنده یا عکسای سجادیان واقعا چیزه خاصی واسه گفتن نداره من نمیدونم بینی های خوابیده روی صورت و تیغه هایی ک اول پهن ه بعد باریک میشه بعد پهن میشه،وواقعا تغییرات کم بعد عملش!!!شما توجه نکردید به این نکات یا باسلیقه تون سازگاره یا یه جو ایجاد شده تو تاپیک؟؟؟؟قشنگ به مدلی که دوس دارین بینی رو صورتتون باشه فکرکنین عکسای خوشگل ببینین.چمیدونم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
فقط خط اولشو هنوز خوندم از کامنتت عزیزم نه بابا من کلا جو تاپیک ک سجادیان محوره و همه باهاش دارن میعملن رو گفتم عزیزم قصد جسارت ب فرد خاصی ندارم
آره قطعا کار ترمیم ماجراش فرق میکنه!!! نه خب باید دقیق شی سارا جان تو عکسایی ک بچه ها همینجا میذارن تیغه ها،پره ها،همش واقعا پرفکت نیس شاید من زیادی متوقعم ولی بهتر ازینا میتونستن باشن
آره دقیقا سارااااااااااااااا.حالا شانس من تابستون شادی چندباری اومد یزدانفر افتاد رو مد یه عده هم بی سرو صداباهش عمل کردن دیگه نیومدن اصن مثلا خانوم گل عکسشو باوایبر دیگه کشتمش تافرستاد واقعا خوووووووب و طبیعی بود ولی اصن نذاش اینجا و نمیاد چندان...برای همین من اینجا بی نمونه موندم باید دنبال اسم دکتر توکامنتای بچه ها بگردم بلکم کسی رفته باشه مطبش اخیرا!!!
سوسی جان راستش من هم دکتر یزدانفر هم تو لیستم بود چون اون هم دکتر کم ریسک و خوبیه ولی به خاطر اینکه به هیچ عنوان به پره ها دست نمی زنه و من تابتایی شدید سوراخهای بینی داشتم نرفتم پیشش یکی از بچه ها هم باهاش ترمیم کرد و دیگه متاسفانه نیومد ولی دورادور خبر دارم که راضیه
جدا؟چه خوب که یه مورد ترمیمی واسم جورکردی راضیه ای ول .مرسی ساراجونم ساسان:با دکتر یزدانفر جونم (شرمنده من ازینام که مداد هاشونم دوس دارن) ساسان بینی شادی/و3تای دیگه/خانم گل و فقط اعلام رضایت 21viyanaa و دخترخاله دوست خواهرم که نمونه چندساله شه رو دیدم و میدونم هنوزمطبش نرفتم