2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان. ستاره جان من حدودا 66 روز میشه که با دکتر محبی عمل کردم.بطور کلی راضیم از مدل بینیم و هیچ مشکل تنفسی ندارم اما با توجه به اینکه بینیم استخوانی بود بشدت ورم کرد البته الان یکمقدار بهتر شده ولی همون روزی که گچ رو دکتر برداشت بهم گفت باید صبر زیادی بخاطر ورم بینیت داشته باشی.اما موضوعی رو که خواستم بگم اینه که حرف من یا دوستان رو سند قرار نده حتما خودت بشخصه چندبار مطب دکترهای مورد نظرت برو و نمونه ببین چون سلیقه ها متفاوته عزیزم.ضمنا بقول یکی از دوستان که قبلا گفتن،کار خراب فرق میکنه با اینکه با سلیقه کسی جور نباشه.من خودم بر اساس نتیجه خوب عمل خالم که سه سال پیش با دکترمحبی عمل داشتن و همچنین مراجعه به مطبشون و دیدن کارهای خوب از ایشون تصمیم به عمل گرفتم.
الهی به من آن ده که آن به.
سپیده جان شما که پیش محبی عمل کردی میشه یه عکسی الان از خودت بذاری که ببینم؟ اشکال نداره که ورم داری فقط میخوام ببینم بینیت کوتاه شده یا نه؟؟؟ آخه من تردید دارم که پیش سجادیان برم یا محبی میشه الان یه عکسی بذاری؟؟؟
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سلااااااااااااااااااااااااام....منم حدود3سالی میشه که با محبی عمل کردم بالای 90-95درصد راضیم خیییییییییییییییلی چهرم تغییر کرد هر کی هم میبینه خوشش میاد و اسم دکترمو میپرسه....ولی نمیگم بی ایراده و...(داخل پرانتز بگم خودم هم خوب با بینیم برخورد نکردم بعد عمل)فقط یکم سمت چپش باید بیشتر تراشیده میشد که به چشم نمیاد مگر خیلی زوم شی رو صورتم خودم بیشتر حسش میکنم ولی در کل شکر خدا خیلی خوبه بنظر من هم کار خراب با بحث سلیقه فرق داره...خودتون باید بشینید تو مطب
...
سلام دوستان خیلى وقت بود به اینجا سر نزده بودم سپیده جون خوبى عزیزم ؟ اتفاقا چند روز پیش تو فکرت بودم ، بهت پ خ میدم ستاره جان منم تقریبا دو ساله با محبى عمل کردم و به قول لاریسا بالاى نود درصد راضیم اگه اینستا داشته باشى میتونى عکسمو ببینى
navaa جون شما کاملا درست تشخیص دادین . عکسای توی سایتش با واقعیت خیلی فرق داره . مخصوصا اگه به مطبش مراجعه کنی کاملا متوجه میشی . دماغ کج ، پهن از روبرو ، نوک قلمبه دلقکی خیلی زیاده . متاسفانه دماغ خود من رو هم که کاملا کم کار بود فاجعه کرده که هر کس می بینه اصلا نمی فهمه عمل کردم ( یعنی واقعا شبیه دماغم قبل از عمله نه این که طبیعی عمل کرده باشه). پست های قبلیم رو بخونی کاملا توضیح دادم.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
2810