2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
راستی آقا ساسان اتفاقا سجادیان بینی های درب و داغونی که دکترهای دیگه حاضر نیستند دست بزنند را هم قبول می کنه عمل کنه مثل بینی خود من ولی قبلش مطمئن میشه آدم وسواسی و الکی گیر بده ای نباشی احتمالا مدل وسواسی یا حساسی نیستی؟ من یه بار پیشش بودم گفت قبل از تو یه پسری اومده بود اتفاقا بینی اش خوب هم میشد ولی جرات نکردم بهش بگم چون از اینهایی بود که بعد از عمل پدرم را دربیاره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی جان الان دیدم سؤالت را من از موقعی که چسبم را برداشتم همه بلایی سر بینی ام آوردم و همه کرمی زدم فکر نکنم اگر لوازم آرایش خوب و استاندارد استفاده کنی مشکلی پیش بیاد و اینکه باعث ورم بیشتر شه بعید می دونم
دقیقا با سارا درمورد سجادیان موافقم ساسان. اتفاقا دکتری هست که فقط به سایت و عکساش فکر نمیکنه و بینیهای کم کار و اسونو قبول نمیکنه که رزومه کاری و سایت بی عیب و نقصی داشته باشه. حتی من بهش گفتم چرا تو سایتتون همه جور بینی پیدا میشه حتی بعضی ها بنظرن خیلی هم جالب نبودن گفت منم میتونم مث بعضی ها فقط یه تعداد کم از کارهای عالی و بی نقصم رو بذارم که عملشون اسون بوده ولی من عمدا همه جور کاریو گذاشتم تو سایت که اوناییکه بینیهای خیلی گوشتی و پرکاری هم دارن بدونن نتیجش اونجوری میشه و خیلی رویایی فکر نکنن. ولی واقعا چون دکتر خودمه اینو نمیگم به نظرم واقعا نتیجه کارش خیلی بهتر از اون چیزی هست که اول به ادم میگه یعنی ادمو تو رویای یه بینی خیلی عالی نمیبره ولی همه تلاششو میکنه که بهتر از اونیکه توقع داری بشه.اینو هم دقت کنید که بینیهایی که اون قبول میکنه خیلی از دکترها قبول نمیکنن شاید نه بخاطر اینکه نمیتونن عملشون کنن بلکه بخاطر اینکه رزومه کاری خودشونو واسه یه بینی سخت و گوشتی خراب نمیکنن! درصورتیکه بینیهای کم کارو قشنگ دراوردن که هنر نیس بینیهای گوشتی سخته دیگه :) از منبر بیام پایین. بجون خودم منشیش نیستما:)))
ماهی جان من ماسک پیوریفایر لیراک استفاده می کنم که برای رفع براقی و بستن منافذ باز پوسته هم یه کرم استادرم که همه کاره هست ضد چروک و لایه بردار و جوان کننده و همه اینها هر دو را رو بینی ام می زنم ورم هم نکرد خدا را شکر البته اینها هیچ کدوم لایه بردار قوی نیستند
ممنون سارا و ساویتا ...به نظر من دکتر باید با ادم صادق باشه ... دکتری که الکی رو ادم عیب میذاره و واقعیت رو نمیگه تا توقعت رو کم کنه به همون اندازه دکتری که الکی تعریف می کنه و به دروغ قول صد در صد نتیچه گرفتن میده بی ارزشه. هر دوی اینطور دکترها دروغگو و بی ارزش هستن . به منشیشم گفتم حاضر نیستم با همچین دکتری که چنین طرز تفکر و پیش زمینه فکری در مورد بیماراش داره عمل کنم. بهش میگم چند مورد از اینایی که تو مطبتون دیدم واقعا مشکل اصلیشون بینیشون نیستا میگه ولشون کن زنا رو اینا فک می کنن همه مشکلاتشون تو دماغشونه ... به نظر من که خیلی ادم چیپ و سطحه پائینیه اینکه با دخترها خوش اخلاق باشی یه قضیه است اینکه شخصیت یه دکتر رو داشته باشی یه قصیه دیگه
2810