2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Saba جون اگه بینیت تقریبا بعد از این همه سال خیلى خوب و صاف و سالمه ، مثلا رو تیغت کج و کلگى یا پستى و بلندى ندارى، برا چى میخواى عمل کنى خیلى ریسکه ، اونم با محبوبى راد! اصلا دکتر خوبى نیست و بینیه یک ساله داغون ازش دیدم یعنى تیغش دیگه سالم نبود و تو نور کج و کلگى داشت، محبوبى راد اصلا بینیاش حالت آکادمیک عمل نمیشن و خیلى از بینى بافت بر میداره اگرم میخواى ترمیم کنى برو دکتراى کم ریسک تر و با تجربه تر
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
بینیت خوب و قشنگ شده و به صورتت اومده عزیزم از روبرو مشخصه ورم دارى ، بازم تبریک ، کلا فکر کنم نادریان سر بینیاش گرده مثل یزدانفر
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام هایپر جان بینیت خیلی بهت میاد مبارکت باشه
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
آپلود عکس بچه ها به نظرتون این کاره کدوم دکتره؟
چای هایت را تلخ نخور یـــک بار نگاهم کن تمام قند های دلم را برایـــــت آب میکنم....................................................تمام دنیا را گشته ام کنار تو اما ، دنیای دیگریست !
مرسی بچه ها،آره دکتر هم بهم گفت نوک بینیت ورم داره اگه نره باید آمپول بزنی ولی هنوز برای معاینه دو ماهگیم نرفتم که ببینم چی میگه از نظر تنفس مشکلی ندارم و عالیه چون قبل از عمل کمی انحراف داشتم
هایپر جان بینی ات خیلی خوبه هم تمامرخ و هم نیمرخ قشنگه خودت هم نازی حالا واسه اینکه اسپم نباشه این را در مورد تعرفه ها بگم من با یکی از آشناهامون که جراحه صحبت کردم در مورد جراحی بینی میان هزینه را چند قسمت می کنند اندوسکوپی انحراف به قول مانی لباس اتاق عمل با این ترفند هزینه را راحت تا ٧ و حتی ٨ بالا می برند یعنی تا ٧ و ٨ میشه طبق تعرفه بعد هم اینکه این کار را دولت کرده که دریافتی جراحها تو کلینیکها ثبت بشه و بتونه ٢٠ درصد مالیاتش را بگیره نه اینکه دلش برای من و شما سوخته باشه یعنی دکتر x که تا حالا ٤ تومن می گرفته حالا میاد این ٢٠ درصد مالیات را مارک آپ می کنه رو اون ٤ تومن یعنی ٥ تومن می گیره ١ تومنش را میده دولت تا  ٤ تومن بره جیب خودش یعنی دکترهایی که قیمت منصفانه داشتند مجبور به گرون کردن هستند میمونه اونهایی که بالا می گرفتند که اونها هم خیلی راحت نقدی تو مطب می گیرند که هیچ اسناد مثبته ای هم نداشته باشه مثلا برادر قیصری میگه ٨ تومن بریز حساب بیمارستان ٢٠ تومن نقدی تو مطب بده نقدی ها یعنی پول نقد که خب هـیچ اسناد مثبته ای هم نداره که بعدا اگر مریض هوس کرد شکایت هم کنه نتونه that't it خوشحال نباشید اصلا
2810