2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
 آقا ساسان یه خورده داری بی انصافی می کنی در مورد خود من قبل از بیهوشی بهم باز گفت من هیچ قولی بهت نمیدم ولی همه سعیم را می کنم که من بهش گفتم دکتر فقط بچم بی مادر نشه بقیه اش مهم نیست ولی بعد از عمل هر غری بهش زدم و هر ایرادی گرفتم که تقریبا ایرادهایی که میگرفتم بیشترش با رفتن ورمهام از بین رفت یه بار بهم نگفت من بهت قولی نداده بودم همه رو با روی خوش شنید و اونهایی که به خاطر ورم بود گفت ورمه و اونهایی که ماندگار بود با دلیل علمی بهم کفت چرا برطرف نشده و اینکه میشه با یه روتوش برطرفش کرد یا نه تازه به من میگه تو خیلی خوب بودی و اذیتم نکردی بعد از عمل اتفاقا این خیلی بهتره اکثر دکترها قبل از عمل رفتارشون ١٨٠ درجه با بعد از عملشون فرق می کنه قبل از عمل خوب و خوشند بعدش رنگ عوض می کنند ولی سجادیان برعکسه بعد از عمل ساپورتش عالیه کمتر دکتری انقدر بعد از عمل برای بیماراش وقت میزاره این هم که با دخترها خوش اخلاقه حرفتون یه کم بی انصافیه خوش اخلاق بودنش به دختر یا پسر بودن نیست اصلا به خود بیمارش بر میگرده من خودم آدم خیلی ملایم و آرومی هستم حتی با دکتر قبلیم که بینی ام را داغون هم کرد تا آخرین باری که مطبش رفتم رفتارم دوستانه بود خب مسلما طرف مقابل هم میخواد دکتر باشه یا هرکس دیگه با من مثل خودم رفتار می کنه
ساویتا جون خودمم نمیدونم دقیقا ورمه یا نه دکتر که میگه ورمه هنوز٢ماه نیس عمل کردی منتظر بمون ورمات بره باریکتر میشه ولی دست که میزنم هنوز درد دارم و سفته خودمم که امیدوارم ورم باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم:-)! خوبید؟ من الان 3 ماهه ک با سجادیان عمل کردم خدایی راضیم بینیم گوشتی بود با پوست زخیم همون جور طبیعی ک میخواستم برام عمل کرده ، ورم دارم اما هر روز ک میگذره ورمش کم تر میشه دیروز رفتم مطب بینیمو دید گفت خوبه خداروشکر ورمشم کم کم میره باید صبور باشى، من اخلاق دکتر و خىلی دوست دارم واقعا بهترین اخلاق و داره با این ک سرش شلوغ بود با انرژی و محبت باهام پرخورد کرد میتونم بگم سجادیان از همه لحاظ عالیه البته ب نظر من باز نظرات متفاوته ، بچه ها من شماره مجیدی پاک کردم از کوشیم دیروزم یادم رفت از دکتر بپرسم ک الان ک 3 ماه ار عملم میگذره میپونم وررش کنم یا نه؟!! کسی میدونه؟ یا میشه بار شماره مجیدی رو بهم بدید؟؟؟
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
Sima جون به سلامتى با توسلى عمل میکنى؟ چقدر ازت داره میگیره؟ از دکترت بپرس که گلو درد دارى باید چىکار کنى چون مثل اینکه قبل از عمل یه دارویایى رو نباید بخورى خونریزى رو افزایش میده ، از دکتر بپرس و سرخود و با پرس و جو دارو نخور
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
آمیتیس جون اره با توسلی.. استرس دارم زیاد نگشتم دنبال دکتر اگه این خراب کنه چی..اره دارو ک نمیخورم .آسپرینو این چیزاس ک نباید خورد.ولی در کل استرس دارم خیلییییییی.. Fatima عزیزم از 2 ماه بعد عمل میشه ورزش کرد اما ورزشی ک ب بینیت فشار وارد نکنه مثلا از وزنه استفاده نکن..الان یکی از ناراحتییای منم همینه ک عمل کنم دیگه نمیتونم برم با دستگاه کار کنم یا ورزشای سنگین....ولی از دکترتم بپرس حتما
پس بر حسب تعرفه ها اومده توسلى ، عزیزم نگران نباش دکتر خوبیه انشالله که بینیت خیلى عالى میشه
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
سلام ساسان منم با حرفای سارا موافقم ولی دیگه فکر میکنم بهتره توضیح بیشتری راجبش ندم که خدایی نکرده فکر نکنی قصدم طرفداریه به هرحال حس ادم نسبت به هر دکتری فرق میکنه شاید سجادیان از نظر ما خوبه دلیل نمیشه عمومیت داشته باشه این حس ولی کلا منم با این حرف موافقم که واقع بین بودم بهتر از وعده وعید دادت الکیه هایپر جان ایشالا که ورمه و کم کم عالیتر میشه بینیت فاطیما جون این شماره خانوم مجیدی 09395978418
Rezy جان، شما بودی قرار بود برام نمونه کلیپسی بذاری؟! من هر چی تو نت دنبال سایت دکتر یزدانفر گشتم که ببینم، سایتش رو پیدا نکردم. میشه یه نمونه کلیپسی بذارید ببینم چه حوریه؟! یه چیزایی تو ذهنمه نمیدونم درسته یا نه!!
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
بچه های گل سلام..من قصد عمل بینی دارم و از کارای دکتر علیرضا محبی خوشم اونده...ترخدا بگید کسی هست که از پیش محبی عمل کرده باشه؟اخه میخوام بدونم کاراش چطوره؟ من بیمار ناراضی ازش ندیدم ولی میخوام شما هم بگید..ترخدا حتما نظر بدید
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
سارا جون من که تازه جمعه عمل کردم خواهر الان شبیه یه بادکنک سیاهم هنوز تازه یکشنبه میرم واسه گچ و بخیه.بعدشم که چسب میخوره مماخم :) ولی چشم تو اولین فرصت میذارم واست گرچه خودمم هنوز نمیدونم چه شکلی شده بخدا
ساویتا جوون ایشالا که مماخت خوشگل شده ;) حتما ورمات بهتر شد برامون عکس بذار من که دماغم هر هفته شکلش تغییر میکنه ورمام با سرعت لاکپشتی داره کم میشه :)))))) اسپم
2 آبان 93 / دکتر سجادیـــــــــآن
sima: من با توسلی عمل کردم 11 روز میشه اگه سوال داشتی بم بگو شمارمو برات میل میکنم منم سرما داشتم قبل عمل تا دو روز مونده بود به عمل adult cold میخوردم مشکلی نداره اگه هم نتونستی زنگ بزنی یادت باشه که روزه عمل رفتی تو اتاق عمل دکتر ازت میپرسه چجوری دوست داری اونجا حتما تاکید کن ... مثلا من دوست نداشتم سربالا شه و قوس هم نداشته باشه و نوک تیز شه اما حس میکنم سر بالا شد یکم(تو مطب کلی تاکید کردم اما سره عمل یادم رفت بگم) اما قوس نداره خداروشکر قبله عمل رو عکست نقاشی میکنه ...اونجا حتما نظرتو بگو در کل با حرفات بش بفهمون چقد واست مهمه بعده برداشتنه قالب، ماساژی که میدی و چسب خیلی رو فرمه بینی تاثیر داره...مخصوصا تو جمع شدنه نوکه بینی
2810