2777
2789

چند ماهه پسر ۴ سالم تو خواب خروپف میکنه بد نفس میکشه کلی آنتی‌بیوتیک خورد ضعیف شده بچم بعد اون همه دکتر بردن خودم به دکتره گفتم لوزه نداره بچم گفت چرا ببرید عکس بگیرید بعد هم عمل 

تو رو خدا دعا کنید نمیخوام بچم بیهوش بشه 

دعا کنید خوب بشه مثله قبل نفس بکشه 

برو لوزه اش عمل کن راحت میشه طفلک ،لوزه سومش هست ،دختر منم همین بود عمل کرد راحت شد .نصف روز طول کشید همه اش ،کلینیک خصوصی عمل کردم پیش دختر خوب ،عمل نکنی به گوشش هم آسیب میرسه ،از نظر هوشی هم مشکل بر می خوره ،بچه من فقط سه سالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباشد دختر منم خیلی ضعیف شده بود در حدی که می ارزید یه وقتایی ولی حالا خوبه ،گردنش نازک شده بود وحشتناک لاغر شده بود ،خواب نداشت ،غذا نمیشد بخوره ،یه سرما می خورد احساس خفگی می کرد و....

آنتی بیوتیک بچه رو ضعیف میکنه از طرفی بخاطر لوزه با کوچکترین سرماخوردگی عفونت میکنه 

ایشالا عمل میکنه ب خوبی و خوشی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
برو لوزه اش عمل کن راحت میشه طفلک ،لوزه سومش هست ،دختر منم همین بود عمل کرد راحت شد .نصف روز طول کشی ...

علایمش چی بود؟بچه من الرژی داره بدمریضه و دیر خپب میشه عیچقد دکترا نگفتن لوزه

همسایمون بچه هایش همینطوری بودن برد عملشون کرد تا یه روز باید سوپ و آبمیوه می‌خوردن بعد تا یک هفته کاملا خوب شدن ،خواهر منم شوهرش نمیزاره بچه رو عمل کنن حالا عفونت از سینه اش زده به گوشش و کلا تو گلوش پر از خلط هست خیلی بچه اذیته اینقدر چرک خشک کن میدم بهش باز جواب نمیده فکر بد نکن تحقیق کن ببین کدوم دکتر بهتره ببرش پیش همون 

علایمش چی بود؟بچه من الرژی داره بدمریضه و دیر خپب میشه عیچقد دکترا نگفتن لوزه

مال منم همین بود ،میگفتن آلرژیع ،شبیع بد جور خور خور می کرد انگار یه چیز راه بینیش گرفته ،آبریزش بینی ،تودماغی حرف میزد ،غرغرو و عصبی بود ،خیلی سرما می خورد،دارو بهش اثر نمی کرد ،عفونت گوش و ....

2810