2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مسلما از تعداد بیمارهاشون کم میشه . ولی چون جراحی بینی سلیقه ایی همه به خاطر پول نمیرن سراغ یک دکتر من وقتی کارای سجادیان دیدم و خوشم اومد از قیمتش اطلاع نداشتم . دکترای دیگه هم همه به خاطر قیمت رد یا انتخاب نمیشن چون سبک کاراییشون فرق داره و اگه تعرفه ها اعمال شه من بازم با همین دکتر عمل میکردم. کارای دکترای دیگه رو هم زیاد دیده بودم از هیچکدوم خوشم نیومده بود
الان بحث من کلیه بین دکترها با رنج قیمت های متفاوت اما اصرار شما همش روی سجادیانه من از کارای داخل مطب سجادیان خوشم اومد اما واقعا سجادیان سبکی عمل می کنه که هیچ دکتر دیگه ای نمی تونه مخصوصا همین دکترهای با رنج قیمت بالا ؟ به نظرم دارید اغراق می کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نه اصلن شما گفتین دکترایی که پایین میگیرن چندتا عمل دارن و کار خراب هم توش دارن من سر این حرفتون گفتم. گفتم انتخاب دکتر سلیقه ایی و من کار و توانایی دکترای دیگه رو رد نکردم معلومه که دکترایی مثه سامی و شیروانی سابقه کارایی بالا تر دارن و بهترن اما با سلیقه من جور نبود
درود بر همه در مورد تعرفه ها: 1. خیلی ها هستن اصلا براشون قیمت مطرح نیست و با دکتری که مد نظرشون باشه عمل میکنن یعنی با سلیقشون جور باشه 2. افرادی هستن که با توجه به بودجشون تصمیم میگیرن و دکتر خودشون رو توی اون رنج انتخاب میکنن 3. دکتری که گرون تر میگیره به هیج وجه نمیشه گفت بهتره از قیصری که 20 تومن میگیره تا اون تازه دکتری که با 1 تومن عمل میکنه من طی این چند ساله از همشون کار خراب دیدم قاعدتا دکتری که تعداد عمل کمتری داره به خاطر قیمت گرونش تعداد کارای خرابشم کمتره پس نتیجه منطقی هستش که به چشم نیاد 4. خیلی از دکترا هستن که فقط با توجه به جنبه روانی هزینه عملشون رو بردن بالا در صورتی که در حد اون قیمتا نیستن 5. خیلی از افراد هستن که 50% دلیل عملشون واسه کلاس گذاشتنه و فقط اینکه همه بفهمن وای فلانی .... پول داده با فلان دکتر عمل کرده 6. مطمئن باشید دکترها قطعا راه فراری پیدا میکنن و مثلا میگن 5 تومن و بعد میگن پول لباس اتاق عملتون میشه 4 میلیون روی هم 9 میلیون ( شاید مثال دقیقی نبود اما خواستم بفهمید واسه چیزای بیخود ممکنه پول بگیرن) نتیجه اخلاقی: هر اتفاقی میخواد بیفته باید با توجه به سلیقه و بودجه ای که آدم داره تصمیم بگیره حالا چه اقدس چه ممد والسلام
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام بچهها جون من سال 84 بینیمو مشهد پیش دکتر نعیمی عمل کردم خیلی خوبه خیلی طبیعیه قوسش عالیه ولی من میخوام پره هام جمع بشه و یکم فرمش به عروسکی تبدیل بشه اینبار میخوام برای عمل بیام تهران.نظرتونو میشه راجع به دکتر بگین .؟ممنون
خوشحال و شاد و خندانم ......قدر دنیا رو میدانم ......خخخخخخخخخخخخخخ
saba: مطمئنید تصمیم درستی گرفتید؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
من عاشق تنوعم خیلی دوس دارم بعد فرم صورتمم جوریه که خیلی خیلی خیلی بینی عروسکی بهم میاد چرا که نه ؟
من از همین تربیون اعلام میکنم قصد تبلیغ از کارای سجادیان رو ندارم ضمن اینکه من وقتی خواستم باهاشون عمل کنم ی مورد ناراضی تو همین تاپیک دیدم و دقیقا زمان عمل من بود پس باتعریف و رد کردن کسی دکترتون انتخاب نکنید و حتما مطبش برید. ممنون آقای مانی از جمع بندی خوبتون
ولی من به نظرم در مورد بینی های ترمیمی بیشتر تحقیق کنید اینکه آدم به دنبال زیبایی باشه خیلی خوبه اما اینکه در ازای زیبایی داری چه بهایی میدی مهم تره اگر ریسک عمل بینی 50% ریسک عمل ترمیم و یا مجدد 70 یا 80% هستش یعنی به نظرم احتمال موفقیت توش خیلی کمه حالا هر چقدرم دکتر حاذق باشه برای اینکه حرفامو بهتر متوجه شید به تاپیک ترمیمی یه سر بزنید بهتون پیشنهاد میدم این ریسک رو نپذیرید و به همین مقدار زیبایی بسنده کنید
نه صبا جان سبک دکترا تهران از دکترا مشهد طبیعیتر و به نتیجه ای که میخوای نمیرسی به نظرم.پره هم خیلی کم حاضرن دس بزنن شیروانی شاید به کارت بیاد.محبوبی رادم افراد خاص میپسندن ولی به نظرم فقط نیمرخاش عروسکیه.تمامرخاش نه.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه جان مرسی از راهنماییت .یعنی از روبه رو عوض نمیشه ؟مال محبوبی خیلی عروسکی بود البته راس میگی بیشتر از نیمرخ بود عکسساش
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=900003&PageNumber=224
2810