2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
شهناز جان من هیچ دلیلی ندارم که اطلاعات غلط ارائه بدم تعداد نه چندان کمی از کاربرها خود من را دیدند و به اسم واقعی می شناسنم من مشاهداتم را گفتم فقط در مورد هزینه هم من مشکل هزینه تا ١٠ تومن نداشتم فقط ماهی ..... تومن خرج قرتی بازی خودم و بچمه  ولی وقتی به دکتر سجادیان اطمینان کردم خب خیلی هم خوشحال شدم که با هزینه کمتر میتونم عمل کنم
دکتر سجادیان هم اینکه قیمت مناسبی هست دستمزدش دلیل بر این نیست که بلد نیست گرونتر بگیره کلا مدل شخصیتیش  اصلا پولکی نیست نه اینکه چون کارش خوب نیست قیمتش کمه و هرکی باهاش عمل می کنه نداره بیشتر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

afimore جان سامی رو نمی دونم ولی یحیوی رو من خیلی ناراضی بودم و هستم. با این حال سلیقه ها فرق می کنه . دماغ خود یحیوی رو پدرش عمل کرده و اگه دیده باشی نوک دماغش قلمبه است. همین کار رو روی مریضای خودش انجام می ده . از روبرو هم دماغا پهنه اکثرا . البته من از عکسای توی سایت سامی هم خوشم نیومد راستش .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
راستش کار از کار من گذشته ولی پست های shahnazjoon رو که خوندم اصلا از نحوه برخورد ایشون خوشم نیومد . جوری نباید بشه که آدم فکرکنه منشی سامی اومده اینجا کامنت می نویسه . گفته اون دوستانی رو هم که میگن به خاطر این نوع انتقادها ترجیح میدن خواننده خاموش باشن درست نمی دونم . اگر با هر هوچی گری و هیاهوئی آدم بخواد سکوت کنه فقط جا برای کسانی که سر و صدای الکی می کنن باز میشه . حرفتونو بزنین آدما عقل دارن خودشون تصمیم می گیرن . سکوت اٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا .
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.
مهسا جان فکر کنم شما خیلی دقیق پست ها رو نخوندین من با آمیتیس جون خیلی مسالمت آمیز صحبت کردم و حتی جایی هم که ایشون صحبتشون در مورد کار های خراب هر دکتری بود خیلی خیلی مودبانه گفتم فرمایشات شما متین است و... من فقط فکر کردم چون اینجا کم کسی با سامی عمل کرده،حالا منی که با ایشون عمل کردم(چه انتخاب درست و چه غلط)بهتر از بقیه دوستان می تونم بگم چون خیلی بیشتر مطبش رفتم!(از مشاوره گرفته تا اتاق عمل و مراحل بعدی) در پناه حق باشید شهناز
دکتر فتح سامی / 3مرداد
این حرفا رو ول کنید. آدرس تاپیک جدید آقای در انتظار لطف خدا رو کی داره؟! با موبایلم نمیتونم زیاد تو صفحه ها بگردم. ممنون میشم اگر دارید بذارید
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سلام دوستان شماره سجادیان رو کسی داره به من بده شماره های تو سایتش جواب نمیدن دو روز می گرفتم جواب نمیداد اگه شماره جدیدی دارید لطف کنید به منم بدید. ممنون میشم
شهناز جون شما تا چند وقت چسب زدید؟دکتر بعد از در آوردن قالب بهت گفت برو و کی بیا؟ به من گفت یه سال دیگه بیا. بعد وقتی زنگ زدم منشی بهم گفت سر سه ماه باید بیایی.گفتم دکتر که به من گفته یه سال دیگه؟
ترمیم با دکتر سامی
ببخشید دیر ج میدم اقا ساسان دکتر فدایی نایینی,پنجشنبه و جمعه ها فکر میکنم تهرانه,من شماره میدم اگه دوست داشتین زنگ بزنین به منشیش آدرس بگیرید,ولی میدونم که دکتر خوبیه,همسرم و چندتا از آشناها باهاش عمل داشتن راضی بودن
آره عزیزم من الان خیلی راضی هستم.. اصولا هر کی ببینه حتما میپرسه که کی عمل کرده... من تا ماه 6 خیلی ورم داشتم ... الان کمی نوک بینی هنوز ورم دارم ولی کم.... کلا هم اصلا مشکل بویاایی یا تنفسی اینا ندارم... شکل نهایی بینیم تقریبا همونه ولی خیلی بهتر شد.. ماه اول قوس نداشت از ماه دوم قوسش ملعلوم شد.. ولی کلا بهتر از روزهای اول میشه
خانوم سرندی پیتی : من دارم آدرسشو! بایدها و نباید های جراحی بینی http://ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadid=987908&pagenumber=1
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1