2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم هم خودت هم مماخت خوشگلین ممنونم فقط یه چیزه دیگه دکتر بهم گفت اصلا افت نمی کنه سر بینی می خواستم ببینم مال شما هم افت نکرد؟ آخه من اصلا رعایت نمی کنم چون بچه کوچیک دارم کارمندم هستم نمی شه که رعایت کنم می ترسم بینیم سرش پایین بیاد
پگاه جان من با دکتر برزنجی لبم را ژل زدم دو هفته قبل کارش قشنگ و طبیعیه قیمتش هم از من تزریق هر سی سی ژل ژویدرم را ٧٠٠ تومن گرفت حالا تو هفته آینده برای روتوش میرم میخوام لب پایینم را بیشتر بزنه خوبیش اینه که از همون ژل خودت برای روتوش نگه می داره و لازم نیست دوباره یکی دیگه باز کنه که دوباره ٧٠٠ بدی معمولا دو دهم سی سی را برای روتوش میزاره که من چون لبهای خودم بزرگ بود تقریبا چهار دهمش موند برای روتوش 
بچه ها میشه لطفا جواب منو بدین قبلنم پرسیدم این سوالو کسی جوابمو نداد به دکترمم دسترسی ندارم که بپرسم من دو ماهه عمل کردم از تقریبن دو هفته قبل عمل قرص ضد بارداری که مصرف می کردمو قطع کردم تا همین دو سه روز پیش دوباره قرصارو شروع کردم حالا می ترسم ضرر داشته باشه واسم یا اینکه باعث ورم بیشتر بشه کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم بهم بگه
مریمی جون من 2 ماه چسب زدم!!!!خود دکتر به من گفت اگر خواستی بعد از 3 ماه بیا وگرنه که همون بعد از یه سال بیا. آلان زنگ زدم منشیش گفت دکتر این هفته میره مسافرت به من آذر وقت داد!!!!خیلی دیره این خودش یه ساله شما چه میکنی ورم بینیت کمتر شده!؟!؟!؟
دکتر فتح سامی / 3مرداد