2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015612 بازدید | 66529 پست
خانوم سارا کاربرای قدیمی همیشه خیلی زیادمفید بودند و وجودشونم خیلی خوبه منم کلی از وجودشون اون اوایل عملم استفاده کردم یادمه هر روز به اینجا سر میزدم و کلی اطلاعات مفید بهم میدادن!!!! منتها به نظرم دارین به کاربرای قدیمی بی احترامی می کنین منظورتون اینه که همه اونایی که قبلا اینجا فعال بودند و الان نمیان دروغ گو بودن و چون مچشون گرفته شده از تاپیک فرار کردن؟؟؟؟اگر پست ها رو بخونین می بینین که واقعا هیچ کس جبهه گیری نکرده فقط سعی شده که اطلاعات درست!! * در خدمت هم میهنان عزیز و گرامی در جای جای جهان ارائه بشود و آنان نیز با دیدی وسیع تر به بررسی قصور پزشکان بپردازند و این گونه به آرامش خاطر دست یابند و با اطمینان بیشتر بینی خود را عمل بنمایند نقطه*
خدایا بگیر از من هر آنچه که تو را از من میگیرد
سلام دیروز مطب سجادیان بودم . کاراش متوسطه و بعضا خوبه نمی شه گفت عالی. تا دی ماه هم نوبت عمل نمی ده . من از نیمرخ هاش خوشم نیومد :((( طبق گفته های بچه های سایت هم کاراش خیلی ورم داره کاملا مشهود بود این موضوع . می شه در کل گفت دکتر بی ریسکیه اگر کارهاشو می پسندید . واقعا کار خراب ندیدم من یکم سخت پسندم اما کاراش رو میشه نمره 16-15 داد در کل . بیشتر با چسب بودن نوک بینی ها رو خیلی خوب جمع میکنه تقریبا انچه من دیدم شبیه عکسای سایتش بود . سربالایی بینی ها هم نرمال بود چارشنبه شاید باز رفتم مطبش . بعضی بینی ها خیلی قشنگ بودن و وسوسه برانگیز واقعا بینی شانسیه . ولی در کل اکثرا شبیه هم متوسط بودن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منشیش هم اون آقا واقعا عالیه من از هر بینی خوشم میومد .قبل عملشو نشونم میداد خیلی آقای خوبی بود بر خلاف اکثر منشی ها که خودشونو بیشتر از دکتر می گیرن
درین درگه که گه گه که که و که که شود ناگاه مشو غره به امروزت چو از فردا نهی آگه
mb من دوشنبه رفتم چون روز دیگش برام مقدور نبود و در ضمن خودممم به شخصه از منشی این رو خواستم به دلیل اینکه همهههههه میدونن دوشنبه ها احتمال دیدن نمونه بیشتره این یک، دوما من ٢٥ تومن ویزیت ازم گرفت منشی که گویا shahnaz جون میگه شده ٣٠ تومنننن!!!! ٢٠ تومن والا ما ندیدیم ، سوما من دلیلی به دروغ گفتن چیزی ندارم و تمام مشاهداتم رو به عینه طی سه بار رفتن گفتم! مریض که نیستم بخوام بیخودی از کسی جور دیگه بگم! بعدم تنها من نیستم نظرم راجع به سامی اینه خیلی ها تو همین تاپیک عینا و تقریبا مشاهداتشون شبیه من بوده در ضمن من به هیچ عنوان از نظر مالی حتی مشکلی نداشتم و ندارم چون دکترایی مثل قیصری و زینعلی به من قیمت تا ٢٠ تومن دادن!!! و اگر کار خوب ازشون میدیدم و به دلم میشست حتما باهاشون عمل کرده بودم پس مشاهداتم دور از در نظر گرفتن مساله مالی بود که گفتم و اینکه من به هیچ عنوان نمیگم سامی بده گفتم چیزایی که من ازش دیدم این بوده حالا نمیفهمم چرا به شما انقدر بر خورده که با گوشه و کنایه و کاراگاه بازی حرف میزنی عزیزم؟!!! سامی اولین دکتر مد نظرم بود و اولین دکتری بود که رفتم به خاطر بینی هانیل و جوجو ، ولی متاسفانه کارای اونجوری دیدم حالا شما میخوای بگی خداست ؟!! بالاخره همه دکترا کار بد و خوب دارن
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
دوستان این اصلااا جالب نیست اینجا تا کسی میاد مشاهداتش رو میگه اینجور متهمش کنیم چرا؟! چون اون دکتر باب دل شماست! حالا هر دکتری! اینجوری دیگه کسی نمیاد حتی اطلاعاتش و دیده هاش رو بگه و اونوقت فقط باید دور هم تخمه بشکنیم اینجا تا به کسی بر نخوره! ، مثلا من نگفتم سامی بده گفتم چیزایی که طی مطب رفتنش دیدم اینا بود حتی گفتم خوش به حال کسایی که شانس داشته باشن از یه دکتر کار خوب هی ببینن و باهاش با دل قرص عمل کنن و نتیجشونم خوب بشه مثل shahnaz جون ، ولی دیگه اینجور حرکات جز اینکه ادم رو خواننده خاموش میکنه چیز دیگری نیست خلاصه کمی پذیرای نظرات و مشاهدات دیگران هم باشیم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
کتانه جون بینی که بغلش خط عمیق باشه نه ندیدم ولی بغل بینیاش رو خوب تراشیده بود که نور که میوفتاد تیغه رو سالم نشون میداد ولی خط متوجه نشدم زیاد یعنی یه کم روی بینی و کنارهها یه دست به چشمم اومدن
جالبه سامی به من گفت 80 درصد خوب میشی ! یعنی از قیافه ام خوشش اومده ؟ اخه اصلا ایرادای دیگه بهم نگرفت خخخخخخخ راستی من از این مدل بینی خوشم میاد ... http://8pic.ir/images/biq2nzib2i66g3sulzha.jpg دکتری می شناسین این شکلی عمل کنه ؟
حق با آمیتیس وساراس؛واقعا باید کارای بدگفته شه؛حالاچه سامی چه سجادیان؛چه هرکی دیگه؛منم تابستون ازنادریان بدگفتم؛چندنفرریختن سرم؛واقعاواسه روحیه ام دیگه ن نی نی اومدم؛ن ب عمل فکرکردم؛درست همونجایی ک مامانم راضی شده بود؛وقت داشتم؛رفتم تهران ولی رفتم بازارجای مطب؛مامانم زنگ میزدکه رفتی مطب؛اماحالاچی حالم داغون؛مامانم ناراضی؛همش بحث داریم؛نمیتونم واسه دانشگام برم تهران؛جو روسالم نگه دارید؛مرسی ازآقای unkown که کله شوخوردم؛ولی هربارکه سوالموجواب میده؛میگه برومطب؛به حرف اکتفانکن؛حتی بادکتری ک خودش عمل کرده وراضیس میگه تنهاگزینه ت نباشه؛کتمان خوب نیس!صادق باشیم!‏‏‏!‏
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
اقای ساسان عکستون خانومه که! یعنی بینی نوک گرد دوست دارید؟ من نمونه های اینجوری تو یزدانفر و نادریان دیدم
Mb جان منظور من اینه که این جو کاربرهای قدیمی را فراری داده چون کسی جرات نداره از دکتری انتقاد کنه سریع اونهایی که باهاش عمل کردند جبهه میگیرند نه اینکه کسی بخواد مچشون را بگیره  
به نظرم اینکه دکتری کار خراب داشته باشه فرق میکنه با اینکه ناراضی داشته باشه ، کار خراب اونه که تنفس رو داغون کنه یا بینی رو دفرمه کنه ولی ناراضی از فرمش خوشش نمیاد من بشخصه یه دکتر حتی یه دونه کار خراب داشته باشه هیچوقت پیشش عمل نمیکنم ولی ناراضی تعداد معدود داشته باشه برام اهمیت نداره چون ممکنه با سلیقه اونا جور نباشه ولی با سلیقه من جور باشه، پس لطفا اگه در مورد کارای دکتری انتقاد میشه حتما گفته بشه که کار خراب داره یا ناراضی داره