2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
ماناااا جونم ممنون عزیزم... من بینیم پوستش نازکه استخونیه... سجادیان استخونیاش خوبه؟ مال شما استخونی بود؟ من کل تاپیکارو این چند وقت خوندم،، حتما شما اینارو قبلا گفتی اما من الان اصلا یادم نی... سر کار هم هستم یواشکی اینجا پست میزارم
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا خودم حس میکنم شبیه شده اما چون تازه اس نمیشه نظر بدم ببر ولی احتمالا حالتو میگیره دکتر و بهت میگه بینی هرکس مثه خودش میشه به منم همینو گفت ولی روز عملم ببر . اخلاق سجادیان ماههههههههههههههههه من تا حالا دکتر انقد خوش برخورد و ماهه ندیدم
ماناااا جون مبارکت باشه... یعنی میشه منم راحت عمل کنم و راضی باشم؟؟؟؟ همش میگم نکنه صدام تو دماغی بشه نکنه مشکل تنفسی پیدا کنم نکنه صاف و صوف نشه.... امروز رفتم میام حتما میگم چی شد... ghazal جون شمام ایشالا میای ، اومدی حتما نظراتو اینجا بذار
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
الهام جون قبل عمل مامانم بهم گفت اگه میخای فکر بد کنی و نکنه نکنه کنی اصن نرو چون بد میشه راست میگفت تو باید تمرکزتو بذاری رو چیزی که میخای نه چیزی که نمیخای اگه به دلت بد افتاده عمل نکن من همیشه اعتقادم اینه زندگی با نشانه هاش با ما حرف میزنه خرافاتی نیستم. اگه رفتی پیش سجادیان و به دلت نشست برو پیش چندتا دکتر دیگه اما زیاد مطب گردی نکن بدتر وسواس میگری
ببخشید کاری پیش اومد سارا جان من الان چسب دارم ی ماه دیگه عکس میذارم حتما هزینه ام 4500 شد هزینه های فرعی رو حساب نکردم پول عکس و آزمایش و اینا... غزل جون گرد بخای فک کنم بشه واسه من الان گرده نمیدونم ورمم بره گرد میمونه یا نه
2810