2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
مانا جان مبارکه غزل خانومی بستگی به کم کار یا پرکار بودن و پوست ضخیم یا نازک بودن بینیت داره.واسه من گوشتیه پوست ضخیم هستش 5 قیمت داد که البته اون قیمتو واسه جای چونه میده! و با اولین چونه 4500 کرد.با هزینه کلینیک روهم البته. یه چهل تومن هم واسه عکس بینی دادم.یه سی تومن حق ویزیت. ازمایش هم هنوز انجام ندادم نمیدونم چقدر میشه اخه عمل من حدود یماه دیگس.البته من بدلایلی خودم خواستم خیلی بینیمو دستکاری نکنه نظر خودش هم همین بود بسته به چیزی که میخوای قیما یه کوچولو بالا پایین داره دیگه منم از رفتار و شوخ طبعیش خیلی خوشم اومد ترسم یکم ریخت. گرچه کلا دکتری هستش که نمیبردت تو فضا و رویا که خیلی انتظار ت بره بالا ولی میگن اخلاقشکلا همینه ولی اخر سر راضیت میکنه. بهرحال عمل بینی ریسکه و من امیدوارم خوب بشم فقط :)))

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوم مژی : شما صاحب اون وبلاگو که لینکشو گذاشتین میشناسین؟ اگر آره بهشون بگین خوب بود قبل از استفاده از پست های من و سایرین تو نی نی سایت یه اجازه ی خشک و خالی میگرفتن. کارش زشت بوده هرکی بوده، شاید من راضی نبودم.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
ساوینا جون منم اصفهان رفتم پیش ی دکتر که یکی از همکلاسام رفته بود بهم گفت گوشتی با پوست ضخیم من بیشتر از 30 درصد نمیتونم تغییر بدم....!!!!!! فقط چون من دانشجوام درسام خیلی خیلی سخته نمیدونم کی نوبت عمل بگیرم.احتمالا هفته دیگه میرم واسه ویزیت. فقط دوست ندارم پره های بینیم کیلیبسی بشه.چون تو نمونه های دکتر سجادیان کلیپسی خیلی دیدم.نگران این موضوع هستم فقط
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
بچه ها سلام من حدودا 3 ماه هست که خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز بالاخره ثبت نام کردم... بینی من استخونیه یکم سرش غضروفیه، تو این مدت خیلی از کارای دکترارو از اینجا و سایتشون دنبال کردم اما تا از نزدیک آدم نبینه نمیشه تصمیم بگیره چون حتی عکسای سایتها هم کار خراب توشون دیدم... میخام این هفته برم مطب گردی، محبی، ابیانه، سجادیان، و اگه شد کامیابی و کامروا... خواهر نامزدم 3 سال پیش عمل کرده بود پیش آبرومند و خیلی بینی طبیعی و عالیییی شده و به فرم صورتش که یکم تپلیه میاد،، منم رفتم مطب آبرومند، ویزیت هم دادم و همونجا پشیمون شدم نرفتم تو اتاقش واسه مشاوره! چون اصلا از فرم بینی اونایی که اومده بودن در کمال ناباوری خوشم نیومد چون فهمیدم به صورت و سلیقه من اصلا اون مدلا نمیاد!! امروز دارم میرم مطب سجادیان تا نمونه ببینم و مشاوره...
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
غزل جون هرچی میخای قبل از عملت بگو بهش من روز عمل تو ی برگه شش مورد نوشتم دادم بهش خوند مثلا سوراخام مدلش مثلثی نباشه طول بینی کم نشه تا جایی که راه داشته باشه انجام میده همونجا بهم گفت یه مقدار سرش بیاد بالا طولش یکم کم میشه. دکتر حرف گوش کنه چون بعد عمل از غرغر بدش میاد واسه همین مریض وسواسی و کسی که نمیدونه چی میخاد و قبول نمیکنه اینجور آدما باحرف هرکسی بعد عمل نظرشون عوض میشه
مانااااا جون چجوری میشه فهمید دقیقا چه مدلی به صورت آدم میاد؟؟؟ من دارم میرم پیش سجادیان، خود دکتر هم راهنمایی میکنه یا بهتر آدم خودش بگه؟ من میدونم چجوری نمیخام بشه اما نمیدونم چجوری باشه بهتره!
بینی که زیاد دستکاری بشه چهره رو مصنوعی میکنه ی بینی طبیعی قطعا بیشتر به آدم میاد تا ی بینی فانتزی و مصنوعی دکتر خودش میگه به من گفت قوزشو بردارم حتما باید پایینشم تغییر بدم اما همه اش میگفت قرتی اش کنم که من قبول نکردم فک کنم چشمش ترسیده آخه دیروزم بهم گفت بینی ات خیلی طبیعی شده فردا میای غر میزنی میگی دخترخالم گفته چرا عوض نشدی من دوست نداشتم زیاد عوض شم گفتم خیالتون راحت دکتر نمیگم ی بینی طبیعی شیک خیلی بهتر از ی بینی فانتزی که از صد فرسخی داد میزنه عمل شده و چهره رو مصنوعی و بی روح میکنه بهش بگو میخای چطوری نشه من چندتا مدل بینی که دوس داشتم از جمله عکس طناز طباطبایی رو بردم بینی شو دوس دارم گفتم اگه میشه شبیه اینا باشه
کسی میدونه دکتر سعید عباس زاده هنوز عمل انجام میده یا نه؟ اگه اطلاعاتی دارید میشه بگید
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...
مانااااا جونم منم دقیییقا با تو موافقم. اصلا و ابدا از بینی که معلومه عمل شده خوشم نمیاد و یه بینی مثل همونی که تو گفتی میخام! جای بخیه های سجادیان تو بعضی عکساش معلومه، تو رفتی چطور دیدی کاراشو؟ الان چقدر راضی هستی؟ من صورتم استخونیه و سال دیگه اگه خدا بخواد عروسیمه... می ترسم عمل کنم خوب درنیاد... ولی هر کی میبینه میگه خیلی خوب میشی..
مانا جون من میخوام سرش گرد باشه.میتونه ینی؟ مرسی ک گفتی.خیلی نگران پره های بینی بودم.خیالم راحت شد:) خیلیم خوبه ک دکتر اخمویی نیست با مراجعینش کنار میاد اتفاقا خانواده سجادیان بیشتر از یحیوی پسندیدن ^_^
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
جای بخیه خودم معلوم نیست کسایی که میومدن راضی بودن چون گوشتی زیاد میان پیشش و پوستای ضخیم دارن ورم دار زیاد می بینی. من دیروز بعد یازده روز تازه تونستم خودمو بدون چسب خوب تو آیینه ببینم واقعا بینمو دوست داشتم دکتر گفت یکم دیگه سرش بیاد پایین عالی میشه اصلا نترس و فکر بد نکن منم ترس داشتم اما سعی میکردم فکرای خوب کنم همه اش دعا میکردم روز عمل حال دکتر خوب باشه چون روزی که ویزیت شدم سرماخورده بود و حال ندار بود
2810