2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام REZY جان حتما.. تا حالا جز آبرومند جایی نرفته بودم که اونم میگم نپسندیدم... 1 نفر گچ داشت کبود بود وحشتناک حتی نمیتونست راه بره مامانش با 4 تا پاکت آب میوه باهاش بود طفلکی که ترسیدم... یکی با چسب بود که معلوم نبود چیه و داشت به یکی که مثل من اومده بود مشاوره میگفت چجوری بوده و راضی بود.. اما من 2 نفری که بی چسب دیدم مدلشون مثل هم شده بود و به نظرم اصلا به صورتشون نمیومد. یکیشون گفت اینجا عمل نکن من اصلا راضی نیستم و داداشم گفت دوستاش اینجا عمل کردن گفتن خوبه که من اومدم پیشش. (دماغش یه قوس داشت سرشم کلیپسی بود و گوشتی اصلا یه وضعی.. البته شدیدا بگم این نظر شخصی منه) اون یکی هم که راضی بود اصلا دماغش بهش نمیومد و مدلش همونجوری بود ولی خودش دوست داشت. این 2 تا مدل رو با مال خواهرنامزدم که مقایسه کردم دیدم یه جورایی تو یه حدود هستند اممما واسم عجیبه که واسه خواهر نامزدم چجوری ممکنه این همه طبیعی و درست حسابی دربیاد!!! چون اونارو دیدم گفتم حتما شانسی خوب درومده، ترسیدم و خورد تو ذوقم، دیگه توی اتاقش نرفتم واسه مشاوره، خواستم ویزیت رو که همون اول ازم گرفتو اگه میشه پس بگیرم، با کلی ادب و مهربونی به منشیش گفتم، که منشیش بسیار بی ادبانه رفتار کرد و من خیلی ناراحت شدم و اومدم بیرون و دیگه هم نرفتم نمونه ببینم.
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
ملیکا جان، عکساتو دیدم خیلی عالی شده مبارکت باشه، منم یه چیزی تو این مایه ها میخوام... من قبلا کارای تو سایته محبی رو دیده بودم و نپسندیدم، اما برای شما خیلی عالی شده! کلا فرق داره! شما پیش سجادیان هم رفته بودی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

REZY جان، اتفاقا یحیوی نزدیک خونمونم هست،، اما پیش یحیوی فکر نکنم برم... آخه اینطور که از قیمتای قدیمش دیدم، الان با بودجم هماهنگی نداره و کارای سجادیان رو بیشتر پسندیدم،، البته به نظرم در یه حد اومدن،، سجادیان ناراضیش انگار کمتره... کارای سایت یحیوی بعضیاش کلیپسی شده بعضیاش سراشو قوسشو دوست ندارم... البته اینکه هر کسی به از دکتر خواسته باشه که چه مدلی بشه هم هست و نمیشه اینجوری قضاوت کرد...شاید اونا خودشون اونطوری خواستن!!
بچه ها یه دکتر میخوامدکه بینی گوشتی خوب جمع کنه.ب خصوص نوک بینیو.من فهلا نظرم با یحیویه.ولی اگه دکتر خوب دیگه ای سراغ دارید بگید.من بینیم گوشتیه و پایینش پهنه.قیمت واسم مهم نیس.فقط دکتر خوب باشه
سپیده جون بجز یحیوی سجادیان حق گذار محبی شیروانی هست منم قیمت واسم مهم نیست با اینکه قیمت شیروانی یحیوی حق گذار بیشتر اما سجادیان ناراضیش کمتره. بینی من مثل شما گوشتیه.سجادیان پسندیدم. این نظر من بود عزیزم الهام جوونننن من منتظرم بیای تعریف کنییییی*______*
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
دوستان من خودم چون با سامی عمل کردم توی اون مدتی که می رفتم بینی های گوشتی زیاد دیدم که خیلی خوب شده بودن!به نظر من سامی توی بینی های گوشتی تخصص داره! به نظرم سامی رو هم جز گزینه هاتون بذارید!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
عزیزم اولا ک من اصفهانم اینجا دکتر ک رفتم گفت ب خاطر پوست ضخیم و گوشتی بودن 30 درصد نمیتونم تغییر بدم سجادیان عروسکی عمل نمیکنه ب حرفات گوش میکنه هرچی بخوای تحویلت میده تا جایی ک بتونه.منم ی چیز طبیعی میخوام ک فقط یکم قوس خیلی کم داشته باشه سرش گرد کنه.یحیوی مدنظرم بود اول ک نمونه هاش دیدم انگار خیلی کوچیک میکنه بینی.حق گذار ی نمونه دیدم ک بینی فاجعه بود خوب درش اورده بود ولی 12.13 میگیره.بینی من انقد کار نداره ک بخوام 12 بدم.شیروانی ک قبلا خوب بوده الان خیلی خراب میکنه شنیدم.15 اینا میگیره انگار.... عزیزم این خلاصه اطلاعاتم بود
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
2810