2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
والا منکه به فرهنگ گفتم چن میل ارتفاع بینیمو کم میکنی گف معلوم نیس گفتم پره ها برش میخوره گف شاید اونم معلوم نیش اصلا هر سوالی پرسیدم گف سره عمل مشخص میشه عکسم نشون نمیداد گفتم از رخ تو سایتت نیس همچین با اکراه عکس نشون میداد که انگار لطف بزرگی میکنه اونم فقط دو تا نشون داد که یکیش همون نیمرخیه که تو سایتش هس اصلا بنظرم پول مشاوره بگیره بهتر از اینه که اینطوری برخورد کنه
ناتالی آره عزیزم متوجه میشم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نووا میشه یکم توضیح بدی که رو چه حسابی دل نادیه از فرهنگ قرص باشه؟خواهش میکنم جواب بده برام خیلی مهمه.اگه با فرهنگ عمل کردی میشه عکس بزاری ؟ دوست دارم دلیل این اطمینانتو بدونم
وایییی چقدر خوندم
بچه ها راست میگن یه عکس از بینی شیک بزارید ما هم متوجه شیم به حول قوه الهی
مامان شانیا و رستگاری جون مبارکهههههههه👍
و اما نگفتید بالاخره دکتر خوب کیه تو تهران برا گوشتی یه بینی ظریف و صاف و صوف تهویل بده صلواااااات
❤️
سلما سوپر بینی چطوره دیگه؟
میخایین من دلمو بزنم به دریا برم با یوشی کارو تموم کنم خدا رو چه دیدین شاید مثل اروپاییه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم نمونه زنده میبینین..
اسپمام سریع پاک خواهد شد
.
جمره جان 7-8 تا چسبی بودن و 3-4تا بی چسب 90درصد سایز بینیا بزرگ بودش البته شایدم ورم بوده نمیدونم دوتا خواهر قوساشون شدید بود کلا یطوری بود نمیدونم سلیقهایه جمره جون شاید اونروز کارای خوبش نیومده بودن
سلما من با فرهنگ عمل نکردم اما 3 تا از دوستام باهاش عمل کردن که به قول خودشون انقدر خوب شدند که کلی مشتری بردن براش. چون فرهنگ یکی از گزینه هایه خودم هست, روش زیاد زوم کردم و چیز بدی ازش نشنیدم. اینجا شیلا,آریایی,الکسیس,سمانه آسنات رو یادمه باهاش عمل کردن و راضی هستند. کارش طبیعی هست و فانتزی نمیکنه دماغ رو
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها ببخشید سوال بی ربط میپرسما میخام پلکمو جراحی کنم میخام پشت چشمم صاف صاف بشه مثل جوونیای گوگوش :p کسی دکتر خوب سراغ نداره؟هر کی سراغ داره کارشو دیده میشه بهم پیام خصوصی بدین؟بعدشم من بیستو یهسالمه اشکال نداره؟
دلم فقط آرامش میخواد... 
مرسی ناتالی جونم
فکر کنم شما هم روحی من رو دیدی از بین جمع
شیروانی رو میگن خراب میکنه که و زیادی فانتزیه
راستی تورو خدا یکی نظر بده زینعلی چطوره؟ نیم رخ هاش رو می دوستم
❤️
2810