2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نووا جان شرمنده عزیزم یه سوال دیگه. تو پستات حس کردم خیلی با نادریان مخالفی. ازش کاره خراب دیدی؟ تو ویزیتش اعتمادتو جلب نکرد؟ببخش من خیلی دوست دارم نظرای مخالفاشو بدونم بخدا ترانه اشتباه میکنه که فکر میکنه من تو به به و ماشاله گفتنای الکی دنبال آرامشم.من فقط میخوام اشتباه انتخاب نکنم.
نه سلما من شناختم از نادریان در حد عکسای سایتش و نمونه های که من اینجا دیدمه,اینجوری نیست که من با نادریان بد باشم,فقط از سبکش خوشم نمیاد. به نظرم خیلی مصنوعی هست کارش و تا ته سوراخه بینیشون معلومه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
عکسای شیلا و سمانه رو دارم که بچه هایه همین تاپیکن شاید راضی نباشند. و پیج فیسبوک 2و3 نفر هم که میدونم با فرهنگ عمل کردند
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نووا با این نظرت مخالفم عکسای سایتش ملاک خوبی واسه قضاوت نیست. من از خود دکتر در مورد عکس های سایتش سوال کردم گفتش خیلی وقته میخوان آپدیتش کنن فکرکنم این بالا نیومدن سایت هم برای همین باشه. نووا اصلا اینطوری نیست به نظر من بینی ها شاید بخاطر ظریف بودن مصنوعی به نظر برسن اما من اصلا موردی ندیدم که سوراخای بینی از روبرو پیدا باشه.ولی میدونی با اینکه بینی منشیش خیلی بهش میاد و قشنگه من دوسش ندارم منم مثل شما بینی طبیعی دوست دارم. هرچند همه بهم میگن نیمه فانتزی عمل کن. به نظر من نادریان ایرادش اینه که اکثر بینی ها شبیه همن و راحت میشه تشخیص داد این کار نادریانه. ولی تمیز و کم ایراه کاراش نووا
2810