2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مری مری جان، اگر امکانش هست میشه شماره صفحه ای که این مطلب توش هست رو بگی، آخه خوندن ۱۳۰۰ صفحه‏ ‏خیلی‏ سخته.‏ ‏اگرم نیست خیلی ممنون که جواب پستم رو دادی. من بعضی‏ ‏از‏ ‏پستهای‏ ‏آقای‏ ‏در‏ ‏انتظار‏ ‏رو‏ ‏خوندم،‏ ‏واقعا‏ کارامد‏ ‏و‏ مفیده،‏ ‏کاشکی‏ ‏تمام‏ ‏پستهاشون‏‏ ‏رو‏ ‏تو‏ ‏یه‏ ‏تاپیک‏ جدا‏ کپی‏ ‏میکردن‏ ‏تا‏ ‏دسترسی‏ ‏بهش‏ ‏راحت‏ ‏باشه. خودم‏ ‏تو‏ ‏نت‏ ‏سرچ‏ ‏کردم‏ ‏ولی‏ ‏بازم‏ ‏بین‏ ‏حراج‏ ‏پلاستیک‏ ‏و‏ ‏متخصص‏ ‏گوش‏ ‏و‏ ‏حلق‏ ‏و‏ ‏بینی‏ ‏گیر‏ ‏کردم،‏ ‏چون‏ ‏هر‏ ‏کس‏ ‏از‏ ‏موضع‏ ‏خودش‏ ‏دفاع‏ ‏میکنه
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
ماناااااا سلام در مورد پریود من از منشی دکترم پرسیدم گفتن ارتباطی نداره و مشکلی نیست. در مورد قرص اطلاعی ندارم. روز عمل هم هیچ لوازم ارایشی نباید استفاده کرده باشی.
الهی به من آن ده که آن به.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرندی بیتی جان حدودا سی ص آخر رو بخونی هست راستش شماره دقیق ندارم ولی همون جمع بندی که کفتم از بحثهای استادای فن بوده بازم اکه بتونی بخونی خیلی خوبه
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
شهناز جان سامی به قوس زیاد معروفه و نوک بینی هاش بعضیا نه تیره و نه کرد حالت مکعبی داره که من خییییلی دوست دارم کلا تو جمع کردن بینی تبحر داره بخصوص فرم دادن نوک بینی
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
سلام من چهارشنبه عمل دارم شاپرک جان والله من زیاد نمونه دیدم خوب همه جور بود حتی یه خانومه بود سوراخهای بینیش تا به تا بود که میگفت از قبل تا به تا بوده و دکتر گفته یه جلسه تو مطب براش رتوش میکنه امیدوارم خوب بشه
شهنازجون. مرسی. من یک ماهه عمل کردم. بینیم خیلی بی شکله.ورم های نامتقارن زیادی داره. هنوز تیغه بینی صافه و اثری از قوز یا فرورفتگی درش نیس.بیشتر عدم تقارن مال نوک بینی هست که پیوند غضروف شده و کلوملا اصلا طبیعی نیس.تنفسم خوب شده ولی شکل بینی اصلا جالب نیس.بخصوص پایینش. البته می دونم که خیلی تغیر خواهد کرد. وقتی قالب رو برداشت خودش خیلی راضی بود ولی من می خواستم سرمو بکوبم به دیوار بینی مث یه مثلث بود .الان خیلی بهتر شده.من امید دارم خیلی بینی ام بهتر شه چون با کارایی که از سامی دیدم بعیده مال من خیلی ضایع بشه. امیدواااااااااورم البته.من خونه نت ندارم تا یه چند روزی. ولی صبح ها چک می کنم . اگه عکس بذاری ممنون می شم. ایشالا که تو از اون کار خوشگلاش بشی.
ترمیم با دکتر سامی
مری مری منم فک می کردم سامی به قوس زیاد معروفه ولی این مدت که رفتم مطب همه جور کاری ازش دیدم. بینی آقایون که خیلی شیک و بدون قوس و صاف و تمیز بود. همچنین دخترا که بعضی ها خیییلی قوس داشتن و بعضیا هم صاف بودن. ظاهرا خودش قوس رو می پسنده چون من بهش گفتم دکتر قوس نمی خوام( البته یه کمشو می خواستم گفتم بگم نمی خوام که کم قوس بده) و گفت یه کم قوس واسه خانمها قشنگه. الانم برای من میدونم که قوس داده ولی تو ورم هیچی معلوم نی.خلاصه اینکه من فکر میکنم هر جور بخواد می تونه دراره از صاف گرفته تا قوس زیاد.باید با سلیقه ی خودت بسنچی و حسابی بهش تاکید کنی چی می خوای. البته من اصلا فرم بینی ام هنوز معلوم نیس و فقط اونچه که دیدم رو گفتم.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی جان اصلا نگران نباش منم 1ماه بعد از عمل بینیم خیلی جالب نبود! جدیدا بهتر شده ولی نوک بینیم هنوز خیلی ورم داره من خط ورم رو می بینم! من خودم اصلا نمونه از سامی ندیده بودم!برای همین دقیق نمیدونم ولی دعا میکنم مال من خوب بشه! همین طور مال شما!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
راستی مریمی جان هر وقت اینترنتت وصل شد بهم بگو یه زمانی رو هماهنگ میکنیم دوباره عکس میذارم. یکی میگه بینی شبیه وقتی میشه قالب رو برداشتی یکی میگه اون موقع ورم داره من آخر نفهمیدم بینی بعد از ورم چه شکلی میشه؟!؟!؟
دکتر فتح سامی / 3مرداد
شهناز جون فک نکنم این درست باشه که بینی مث موقع قالب برداشتن می شه. یکی از مریضای سامی که اتفاقا بینی ش خیلی هم خوشگل بود گفت سه ماه بعد عمل کلی عکس گرفتم ولی الان انگار بینی یکی دیگه رو صورتمه. اینقدر بینی ام تغییر کرده. بچه ها من چون ترمیمی بوده ام یه مقدار زیادی قضیه ام با شماها فرق می کنه. اولا که امید ندارم مث عمل اولای سامی خوشگل شه بینی ام. ثانیا اینکه پیوند غضروف شدم و حالا حالاها درگیرم. شماها شاید بتونید سر یه ماه بینی تونو نشون بقیه بدین ولی من.............. شهناز جون من تا ساعت سه آنلاین هستم. عزیزم اگه هستی بذار عکستو مرسی.
ترمیم با دکتر سامی
حالا همین خانمی که میگم خیلی خوشگل شده بود می گفت بینی ام دیگه خیلی طبیعی شده کاش یک کم فانتزی تر بود........خدایا از دست این دخترا.بینی اش به نظر من که خیلی هم خوشگل بود و معلوم هم بود که عمل شده. خیلی ناشکر بود بنظرم
ترمیم با دکتر سامی
2810