2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015536 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی شهناز جون. عکسات خیلی کوچیکه ولی یه چیزی هس امضای سامیو داره.من مرده همین امضاشم.الان که خوبه قشنگترم میشه.سر بینی ات ورم داره. ایشالا ورمش بره از اون خوشگلاش میشه. مبارکت باشه. خیرشو ببینی
ترمیم با دکتر سامی
مرسی مریمی جون،منم همش هس میکنم نوک بینیم ورم داره. جوری که خط ورم پیداست. والا خیلی بلد نیستم عکس بذارم تازه همین هم بچه ها کلی توضیحات دادن!!!!! شما دعا کن این بینی من خوب بشه!!!! منم کلی دعا میکنم شما نتیجه خوبی بگیری.من خودم چند تا ترمیمی از سامی دیدم خیلی خوب شده بودن.ان شاءالله مال شما هم عالی میشه.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
شهناز جون یه قوس خوب داری . سر بینی ات بزرگ نیس الانم ولی معلومه که کوچیکتر میشه. حالا کوچک شدن یه طرف اون فرم قشنگی که به سر بینی میده خیلی خوبه که با رفتن ورم ها کم کم خودشو نشون میده. بسلامتی و دلخوشی.
ترمیم با دکتر سامی
2810