2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست
شهناز جون. اگه ممکنه دوباره عکستو بذار. من الان خونه نت ندارم.هی منتظر بودم بذاری .ظاهرا همون موقع که گذاشتی من آنلاین نبودم. البته من با سامی عمل کردم ولی دلم میخواد کارشو ببینم.ممنون
ترمیم با دکتر سامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوب لطفا راهنمایی کنید من امروز هشتمین روز عملمه و هنوز اسپلینت روی بینیمه.از دیروز چشمام میسوزن واشک میان البته مخصوصا چشم چپم خیلی بیشتر به نظر شما از عوارض عمله یا مشکل دیگه ای هست دیگه دارم اذیت میشم خیلی همش اشک میاد از چشمم و میسوزه. راهنمایی لطفا.
الهی به من آن ده که آن به.
سلام مامان حسام. والا تا اونجایی که با وجود چسب مشخصه به نظر متقارن میاد.حالا تا فردا که گچ و چسب رو برداره ببینم اون زیر چه خبره.بله پره های بینیم بخیه خورده.
Sepideh64 جان: ظاهرا توی اتاق عمل صورت رو با پنبه و یه ماده ی ضد عفونی استریل می کنن و بعدش، عمل رو شروع می کنن. و چون بینی خیلی نزدیک به چشمهاست گاهی در اثر بی دقتی توی انجام این کار یکم ازین ماده به چشم ها می خوره. و وقتی مریض به هوش میاد تا چتد وقت توی چشماش احساس سوزش شدید می کنه. ممکنه مشکل شما هم از همین باشه عزیزم. شما دستت رو کامل بشور و بعد با اب چندین بار چشماتو بشور. حتی سعی کن چشمت رو باز نگه داری و بهش اب بپاشی. بعد هم با دستمال کاغذی تمیز چشماتو پاک کن. و از داروخانه اشک مصنوعی بخر. یجور قطره ی جشم هست. روزی دوبار ، 2،3تا قطره توی هر چشمت بریز و سعی کن مثل وقتایی که گریه می کنی و چشمات با اشک شسته می شه این قطره هم بیرون نریزه و چشمت رو شستشو بده. حتی چتد ثانیه چشماتو ببند که کامل زیر پلکاتو تمیز کنه. این چتد روز زیاد با کامپیوتر و موبایل کار نکن، و مطالعه نداشته باش تا فشار به چشمت سوزش رو تشدید نکنه. ****(البته تمام این کارهارو در صورتی انجام بده که تاحالا عملی روی چشمات نداشتی. مثل لیزیک، و یا هر عمل دیگه ای. و اگر از لنز استفاده می کنی بدون لنزاین کارهارو انجام بده!!) اگر بعد از دو روز با این مراقبت ها سوزشت کم نشد حتما برو و با چشم پزشک ویزیت شو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام شامانا جان ممنون از راهنماییت.دقیقا وقتی موبایل میگیرم دستم اشکریزشش شروع میشه مواقع دیگه سوزش داره. فقط میترسم زمان جراحی به مجاری اشکم آسیب رسیده باشه. مرسی عزیزم.
مری مری جان،عکسی از قبل ندارم که بینیم واضح باشه. بینیم استخوانی بود یه بار توپ خورده بود توی صورتم استخوان بالاش پهن شده بود(کلا فرم بینیم خیلی بد نبود اما چهرم رو کاملا تحت الشعاع قرار داده بود.) این قوس معروف سامی و نوک بینی که میگی چیه،چه جوریه من ازش خبر ندارم.....
دکتر فتح سامی / 3مرداد
مریمی جون شما هم که با سامی عمل کردی عکس بذارم.من خیلی دوست دارم بدونم چیا ورمه و کی میره. من گفته بودم که شب عکس میذارم از حدود ساعتای 9تا 12 شب هم بودش. ولی چشم بازم عکس میذارم.....خیلی زود.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام دوستان من دو تا سوال دارم اول اینکه روز عمل اگه پریود باشی مشکل ایجاد میکنه؟؟ میشه قرص بخورم که پریود نشم؟ واسه عمل خوردن قرص ضرر داره؟ دوم روز عمل کرم میشه کرم بزنم صورتم؟ ممنون میشم جواب بدین اگه میدونین
2810