2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب manellyجان وقتی شستشو میدی سرتو بالا نگیر که تو حلقت نره یا موقع شستشو نفس نکش که بره توحلقت.فقط مستقیم باشه سرت وسرنگو تو بینیت خالی کن.همینکه داخل بینیت با سرم خیس بشه کافیه. منم دوشنبه باید برای گچ و بخیه برم مطب.
الهی به من آن ده که آن به.
بچه ها یه سوال می گن وقتی گچ رو دکتر بر می داره بعدا بینی دقیقا مثل اون لحظه اول برداشتن گچ می شه درسته؟ چون بعد که گچ برداشته میشه بینی دوباره ورم می کنه ولی در نهایت می شه مثل لحظه اول برداشتن گچ .اینو من از دوستم شنیدم می شه جواب بدید
ماناااا جون بله راضی هستم خدارو شکر هیچ مشکلی ندارم هر سوالی هم داشته باشی میتونی مستقیم با خود دکتر با وایبر چت کنی. هیچ استرسی واسه عمل نداشته باش خیییلی راحته. ولی اینو بخاطر داشته باش که دکتر دستش پر ورمه پس باید صبور باشی عزیزم.
دکترسجادیان/12مرداد 93
به نظرتون برای عمل بینی، باید رفت پیش: فوق تخصص جراحی پلاستیک، یا متخصص گوش و حلق و بینی که بورد تخصصی جراحی پلاستیک هم دارن، یا متخصص جراحی فک و صورت و زیبایی؟! اونایی که فوق دارن میگن باید برید پیش کسی که فوق داره و درسش رو خونده، اونایی هم که ندارن هیچی نمیگن ممنون میشم جواب بدین
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سرندیپیتی عزیزم مثل اینکه با تاپیک همراه نیستیا چند روز پیش در رابطه با این موضوع اینجا جنجال شد برو نظرات اقای در انتظار رو بخون به نظر من جمع بندی اینه که متخصص گوش و حلق و بینی رو انتخاب کن که دو سال دوره جراحی بینی رو دیده باشه البته یادت باشه که ایران این دوره نیست و باید خارج از کشور رفته باشه اگر حساسیت خاصی نسبت به این موضوع داری همین نکته رو در نظر بگیر حله
من هنوووووز معتقدم میشود عشق به انها اموخت
2810