2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بقیه بیمارایی و که پرسیدم درد نداشتن ولی خب خودم فککنم بیشتر از استرس بود همه چی چون تب و لرزم کردم سرماام خوردم پ.... هم شدم در کل ازون ازمایش خون اولش که مجبور بودم بدمم صد جور غش و ضعف کردم چه برسه بقیه داستانا
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سلام..من الان 3روزه به دکتر کلانتر هرمزی ایمیل دادم اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم.دو سه بار هم ایمیل دادم اما جوابی ندادن. بنظرتون چقدر دیگه باید صبر کنم؟؟؟؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
البته بقول اقای مانی جوش ها ببخاطر داروهای بیهوشیه واین گرمی جات تشدیدش میکنه من که دکتریه محلول برام نوشت الکل داره با اون صورتمو تمیز کردم خیلی خوب شد جوشا
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید
NINIZZ جان انگار چشم خوردن منم یه سه چهار باری ایمیل زدم ببینم وقت ویزیتم سر جاشه یا نه جواب نمیدن............
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
2810