2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015606 بازدید | 66529 پست
سلام اقای مانی منتظر جواب شما بودم.صفحه 1183 خیلی در مورد ورم یک طرفه بینیم نگرانم؟یعنی میتونه غضروف باقی مونده باشه و دکتر سهل انگاری کرده باشه؟ البته از دکتر که سوال کردم گفت نه ورمه؟ولی مگه میشه یک طرف ورم داشته باشه و طرف دیگه کمتر باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسافر جون منم مثل شما الرزی شدید داشتم.که به شدت اذیتم میکرد.البته همیشگی نبود ولی تابستونا مدام دستمال به دست بودم.ولی شکر خدا بعد عمل که تا به امروز که 3 ماه از عملم میگذره خیلی بهتر شدم.حالا نمیدونم در اینده بازم الرزی لعنتی میخواد بیاد سراغم یا اینکه کلا رفع شده.البته انحراف بینیم هم مزید بر علت شده بود خیلی اذیت میشدم. و از این بابت از دکتر ممنونم کهحالا راحت نفس میکشم شکر خدا. تو هم نگران نباش با ی دکتر خوب مشورت کن.به امید خدا برطرف میشه
سوده منم دقیقا همین مساله رو دارم:((خیییییلی ناراحتم.بهش نمیاد که غضروف باشه مال من:( شما دکترت کی بوده؟دوست جونا، کسی میدونه قضیه این تزریق و روتوش و اینا چیه؟
اخر تیر جراحی کردم
مسافر جان: پیشنهاد می کنم پیش *دکتر امان قوجقی *برو. کار درمانیش عالیه. عمل زیبایی هم انجام می ده. شاید بتونه کمکت کنه و درمان کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا: نظرت راجع به منافی و برزنجی شما که مطبشون رفتی چیه واسه پسر؟ خوبن؟توضیح میدی... در ضمن این قوجقی به درد ما می خوره به نظرت؟entهست؟ یونا: اسم کوچیک عباس زاده سعیده؟همون که ent هست؟ من یه دکتر تو مایه های کلانتر می خواممممم.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب