2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015627 بازدید | 66529 پست
سارینا جان من تامپون نداشتم و روز عمل موقع ترخیص برداشتن تنها چندساعت تامپون داشتم. و اصلا" درد نداشتم و تنها نوک بینیم بی حس و یه جوراییی حساسه . لب بالام تا دو سه روز یکمی ورم داشت و بیحس بود ولی لان عادی شده و کاملا" حس داره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی ممنون از جواباتون ماهی بیودرما عالیه واسه جای برش و بخیه و همه چی من جوش سر سیاه زدم اونم تازگیا وگرنه تا زمان چسب هیچ جوشی نداشتم از راهنمایی بقیه دوستان هم ممنون راجع به انحراف واسه من کامل برطرف شده خودم خیلی راضیم ولی دکتر به منم گفته بود کامل برطرف نمیشه ولی شد اونو به همه میگه که اگه نشد خودشو راحت کرده باشه ولی واسه همه رو درست میکنه انحرافشونو ماهی عمل نکردی هنوزززز؟ آقای سعید همسرتون چه نازه مبارک باشه
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
بچه ها به بخیه ها اصلا دست نزنید فقط چرب نگه دارید با تتراسایکلین وگرنه عفونت میکنه قرمز میشه بقل پره ها کبودیاتونم میره چه آب کرفس بخورید چه به پوست بمالید هر دو تاثیر داره آلوورارو تیککه هاشو بزارید رو صورتتون مثل ماسک کل کبودی رو از بین می بره حساس نباشید فقط به جای بخیه ها توجه کنید سیکالفبت رو حتما رو جای بخیه ها بذارید مخصوصا شبا
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
مرسی صباap یه سوال دیگه دوست جونا، من وقتی رفتم مطب گچو بردارم بعضیا بودن با چسب، منشی میگفت یراشون ترزیق کردن. این تزریقه میدونین چیه؟ برای چیه؟
اخر تیر جراحی کردم
صبا جون ببخشید من پس فردا عمل دارم بلاخره نفهمیدم چیکار کنم ؟ به بخیه ها بیودرما بزنم ؟ این پماده ؟ یا تتراساکلین ؟ یا سیکالفبت ؟ عزیز اینا پمادن ؟ کدومو بزنم ؟ کی ؟ تو رو خدا زودی به من ج بدید من پس فردا عمل دارم
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)