2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
سروش جان: برزنجی طبیعی کاره، از نظر تنفس عالیه. برای اقایون بنظرم خوب باشه. می شه روش فکر کنین. منافی هم کاراش تمیزه و خوبه. اما همونطور که چندبار گفتم من یک نمونه استفاده از غضروف مصنوعی ازش دیدم ، دلمو زد. تو این زمینه تحقیق کنین دربارش تا مطمین بشین. کلانتر هم که طبیعی کاره. کارش هم معمول و خوبه. هر 3 طبیعی کار هستن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شامانا جان میشه لطفا آدرسو شماره تلفنشو بهم بدی؟ سوده جان شما دکترت کی بوده؟
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
نه شامانا غضروف مصنوعی که حتما منافی نمی ذاره 100 % الان(دیگه هیچکی نمی ذاره ).ممکنه برا قدیما باشه(7-8 سال پیش دکترا زیاد می ذاشتن).فعلن نظرم بیشتر رو منافی هست اگه از 10 گرون تر نگه. می خوام بینی مشخص نباشه عملیه..
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
شامانا جان این دکتر قوجقی دکتر خوبیه ؟میدونی هزینه عملش حدودا چقدر میشه؟
به محض اینکه از مسیر اخلاق منحرف شویم دیگر شخصیت دینی نخواهیم داشت. در دین چیزی وجود ندارد که از چارچوب اخلاق خارج باشد. مثلاً انسان نمی‌تواند دروغگو و بیرحم باشد ودرعین حال مدعی شود خدا را دردرون خویش احساس می‌کند. مهاتما گاندی
بچه ها اگه کس دیگه ای راجع به دکتر قوجقی اطلاعات داره یا دکتر بهتری رو سراغ داره لطفا راهنمایی کنه ننمون میشم
apple چن تا از دوستای من پیش ابیانه عمل کردن. چن ساله پیش. بینیشونم قشنگ شده. حدود قیمتش فک کنم سه ونیم یا چهار تومنه شایدم 3 تومن دقیق نمیدونم. اما تو همین رنج هستش. تا جای که من شنیدم میگن کاراش خوبه. البته میگما. دوستم با خواهرش پیشش عمل کردن خیلی خوب شدن
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
sonia عزیز من زنگ زدم گفت اسمتو اس کن ما از 5 تا 8 هستیم 4 شنبه ! زودتر بری زودتر میفرستت پیش دکتر :) بچــــه ها یکی جواب منو بده ! یکی از فامیلامون سهروردی دماغشو عمل کرده امروز پیش دکتر باستانی غیر از پول عمل 600 ت.من هم پول کلینیک گرفتن ازش ؟! میخوام بدونم برا منم ک با سجادیانم همین ؟! اخه منم کلینیک سهروردیم ...
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)