2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من 17 روزه بینی مو عمل کردم ولی صورت و بینی م ورم داره و بینی م متقارن نیست.یه ورش بالاش باد داره یه ورش پایینش. یه قسمت بینی م کمتر باد داره یه قسمت دیگه ش بیشتر.انگار یه سمت بینی م بالاتره یه ورش پایین تر و سمت چپ بینی م فرو رفتگی داره. دوستانی که این دوره رو گذروندن می شه راهنمایی کنید که آیا این وضعیت درست می شه یا نه؟ چه قدر طول می کشه درست بشه؟هم تقارن هم ورم... الان بیش تر با متقارن نبودنش مشکل دارم نه ورم کلیش. مرسی
بهارسارا بیا بگو کار گوشتی(گوشتی بودن به میزان متوسط رو به پایین)از برزنجی دیدی؟
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طناز جان طبیعیه. منم وقتى تازه عمل کرده بودم, از تمام رخ, بره هاى بینیم بالا_بایین بود. دکتر کفت بخاطر ورمه. کم کم درست میشه. الان خیلی بهتر شده خدارو شکر. عدم تقارن ها با از بین رفتن ورم, از بین میره. زمان معینى نداره, اما در کمتر از سه ماه درست میشه. خیالت راحت!
مرسی بهارسارا من از بین دکترا بیشتر مد نظرم برزنجی و سجادیان هستن و فعلن برام مهمه که ببینم برزنجی کارای گوشتیش هم خوبه یا مثل فرهنگ و مجلسی فقط تو کار استخونیه... سجادیانم بچه ها می گن که کاراش با اینکه طبیعیه ولی معلومه طرف عمل کرده.من یه بینی می خوام که تا حد امکان مشخص نباشههه.
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
سروش, بنظرم انتخاب خوبی کردى, هردوشون طبیعی کار و با وجدانن. ولی من به یه جیز معتقدم. دکتر باید به دلت بشینه. من هر دکتری میرفتم, جداى از مهارت و دانش بزشکى یه حس بد داشتم. اما به دکتر خودم, حسم خوب و مثبت بود. برو مطب این دوتا و تصمیمتو زودتر بکیر. نذار دجار وسواس بشی.
آره بهارسارا.من پارسال مطب بشارتی-محبی-فرهنگ-مجلسی -عامری و حافظی و چند تا دیگه رفتم ولی واقعا سخت بود تصمیم چون نمونه ها 95 درصد با چسبن... امسال دیگه می خوام کمتر مطب گردی کنم و برم با یکی عمل کنم. الان می گم کاش همون موقع عمل کرده بودم خلاص می شدم.
ازش کارای متفاوتی دیدم و می تونم بگم همه شون خوب بود.خیلی تمیز و دقیق کار می کنه. دکتر صفوی این طوریه که قبل عمل بهت میگه دماغت چه جوری می شه و بعد عمل دقیقن همون شکلی که گفته بود می شه. به نظرم حتمن یه بار برو پیشش و نظرشو بدون. مطبش خیابان شریعتی بالاتر از پل رومی ه
2810