2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان ممنون میشم اگر عکس بینیمو ببینید و منو راهنمایی کنید http://upload7.ir/imgs/2014-07/17165683872664378417.jpg راستش بینی من نه انحراف داره نه مشکل تنفسی دارم قوز هم نداره فقط خیلی پره های پهنی داره و میخوام پره ها کوچک شه یکبار رفتم پیش مردانی عملم نکرد گفت دماغت خرابت میشه نمیدونم ولی فکر میکنم فکر کرد وسواس دارم خودم سجادیان رو خیلی دوس دارم ولی نرفتم نظرش رو بپرسم دوست داشتم اول شما راهنمایی کنید بدونم با توجه با بینیم کدوم دکتر برام مناسبه بعد اقدام کنم اگر از هزینه سجادیان و محبی هم با خبرید ممنون میشم اطلاع بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان: من از سیاوش صفوی 5 تا نمونه دیدم، که بجز یکشون یکساله و بقیه چندساله بودن. 4 تاشون خوب بودن و خوشم اومد. اما دوست خودم که پنجمی باشه، زیاد جالب نیست بینیش. خراب هم نیست. البته قبل از عمل یک بینی پرکار و بزرگ داشت که هم گوشتی بود و هم قوز داشت. الان رفع عیب شده براش ، اگر روتوش کنه خوب می شه. صفوی هم به دوستم پیشنهادشو داده که بذار خودم عمل کنم دوباره. اما دوست من میگگه همینجوری طبیعیه، و قبول نمی کنه. دوتای اینها دوستامن، یکیشون تو دانشگاه می بینمش،هیچ کدوم مشکل تنفسی نداشتن. دوتای دیگه هم چندبار دیدمشون ، علایم مشکل تنفسی نداشتن. قیمت صفوی 10 تومنه. کبودیش اکثرا زیاده ، ولی بستگی به بدن و تغذیه هم داره..می گن بداخلاقه، همه چیز رو توی جلسه ی مشاوره مو به مو توضیح می ده ولی حوصله ی دوباره توضیح دادنو نداره پس خوب گوش کنید که لازم نشه باز بپرسید. عملهاش بسته هست ، کلوملا(ستون بین دو بینی) رو برش نمی ده. یه برش ناچیز توی پایین پره ها می ده که تو این نمونه ها که من دیدم یا مشخص نبود و یا یه خط موندع بود نه بخیه و اسکار. من هربار که می خوام برم یه داستانی می شه منصرف می شه.از چند نفر شنیدم کلر خراب و حتی مشکل تنفسی دیدن ازش. من خودم ندیدم ،برای همین توصیه می کنم برین مطبش اگر سایز بینیتون خیلی بزرگ نیست و پوست بینیتون وحشتناک ضخیم نیست. اما چندبار برید و نمونه زیاد ببینید تا از نمونه ی خراب یا ایراد تنفسی مطمین بشید.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بهارسارا جون شما با کی عملیدی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
طناز جان بینی دوستم فقط رفع عیب شده، هنوز بزرگه، تیغه ی بینیش خیلی پهنه، و خوب هم جمع نشده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها خواهشنا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه من واقعا با این دماغ از همه زندگیم افتادم یه دکترو فکر میکنی خوبی بعد یکی ازش بعد میگه آدم دودل میشه.یعنی به خدا اینقدر عصاب و روانم به هم ریخته که خدا میدونه دیگه دارم دیونه میشم برعکس نمیتونم مطب گردی کنم
2810