2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جان من از یه جراح پرسیدم گفت تخصص اولش گوش و حلق و بینی باشه و بعدش مدرک جراحی پلاستیکم داشته باشه بهتره اینجوری بیشتر میشه رو تنفس مطمئن شد....اما به نظر من اونایی که جراح پلاستیکن بینیارو خوشگل تر در میارن..........😒
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
قربونت برم رستگار جون.کاش به ناراضی بودن تو اعتماد میکردم و اصلا بیخیال عمل میشدم.یعنی شده بودما نمیدونم باز دوباره چی شد اینکارو کردم که تابستون اینچنین دلنشینی برام فراهم کرد.حالا منم و بینی که باید بهش عادت کنم و درو دیوار خونه. این امیدواری خیلی بهتر میشه یعنی چیش بهتر میشه?
عکس بینی صفحه 1709
بچه ها من یه جور عجیبی شدم دیگه پام نمیکشه مطب دکتر دیگه ای برم یه حس عجیبی دارم نسبت به کامروا احساس میکنم خودشه این حس یعنی اعتماد؟ اصلا انگار جادوش شدم
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
2810