2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجه ها اشتباه نکنید, اینجا جو ضد عمل نشده. خلاصه حرفهاى رستکار جون و کتانه جون اینه که 1) اکر بینیتون اشکال عمده اى نداره ,عمل نکنید 2) اکر قصد عمل دارید, با دیدن یه نمونه خوب, هول نشید برید با دکتر ok کنید 3)با دیدن دو _سه مورد ناراضی از یه دکتر لطفا در انتخابتون تجدید نظر کنید. (حتما که نباید آیه نازل بشه که یه دکتری بی کفایته, با دیدن ناراضیها متوجه بشید لطفا)
ببخشید بهار سارا البته من نمیخام خیلی جو بدم ولی یه سوال راجع به ناراضیها که میگین مثلا اینجا بیست نفر با یه دکتر عمل کردن چهارتا ناراضی داره. با یه دکتر دیگه چهار نفر عمل کردن یه ناراضی داشته. از نظر اماری پس دکتر دومیه با یه ناراضی بهتره از دکتر اولیه؟؟
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
راستش من خیلی بلد نیستم مث بجه ها توضیح بدم..من تقریبا دیر رسیدم..تقریبا چند نمونه دیدم که دوتاش تازه عمل کرده بودن که ورم داشتن ولی با این حال خوب بودن...دوتای دیگه که عالی بودن بینی کم کاری داشته بودن...من تقریبا جز آخرین مریضاش بودم که رفتم برا مشاوره من چون بینی خیلی طبیعی میخواستم دکتر گفت یا عمل نکن یا اینکه باید یه کم سربالا باشه که من اصلا سربالا رو دوست ندارم دکتر میگفت چون بینیت درازه باید یه کم سربالا بشه که جمع بشه ...حالا نمیدونم چکار کنم
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
تازه مثلا یه جور دیگه میشه نگاه کرد مثلا دکتر اول بیست تا عمل میکنه کمکار چهارتا ناراضی داره .دومی20 تا عمل میکنه پرکار. چهار تا ناراضی داره سومی چهارتا عمل کرده کمکار یه ناراضی چهارمی 4 تا عمل کرده پرکار یه ناراضی خوب حالا کدوم دکتر بهتره؟؟؟ چهارجوابی سختی شداا
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
ببین عزیزم, بینى رستکار و کتانه , کلی جون کمکار بوده, اینکه دکتر نتونسته از بسش بر بیاد نشون از بی کفایتیه دکتره. اما اکه کسی با بینی کوشتى بره عمل و ناراضی باشه, یه بخشش مربوط به دکتره, اما بخش اعظمش مربوط به جنس بوست و مدل بینی بیمار بوده. رستکار جون حرف قشنکى زد که حجت رو بر شما تمام کرد. اینکه اکه دکتری از نتیجه عملها مطمئن باشه, جرا باید نمونه ها رو از مراجعان مشاوره قایم کنه?!!!!!!!!
منم خیلی گیج شدم...خیلی ترسیدم...الان همینطوری سر انگشتی حساب کنیم توی این سایت ٨-٩نفر بانادریان عمیلدن و الان٣نفر ناراضین یعنی ناراضی بودنشونو اعلام کردن هیچ جامعه آماری ای نیس که بشه گفت چقد هردکتری خوبه،از ظهر تا الان همش دارم این سوالو از خودم میپرسم که آیا واقعا دکتری وجود داره که همه ی مریض هاش راضی باشن و هیچ ناراضی ای نداشته باشه؟اصن میشه که دکتری ناراضی نداشته باشه؟معیار انتخاب پس چیه!!!یه نفر که نمیتونه ١٠تا دکتر بره ویزیت بشه،..پس باید چیکار کنه؟؟؟!!!خیلی حسه بدیه..بهار سارا شما بینیه قبل از عمله کتانه و رستگار رو دیدین؟؟؟؟
عالی یعنی خیلی شیک وطبیعی وبی نقص .البته به نظر من... تو گوشیشون عکس قبل عملشون دیدم خیلی کم کار بودن..
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
2810