2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها من دو هفته میشه عمل کردم از اول حس کردم بینیم یه خورده کجه. البته قبل عملم کج بود. به دکتر گفتم میگه ورمه. یه خورده سوراخای بینیم با هم فرق دارن به نظرتون اینا خوب میشن؟ نگرانم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
قمر جون بینی من توی عمس اینجوریه اونم به خاطر افت پروتز دکتر قبلیم انقدرام وحشتناک نبود اما اینکه همچین فکری میکنی خب نظر شخصیته عزیزم من هدفم کمک بود و گرنه دیوانت نیستم خودمو زشت کنم که همه بگن چه ایکبیری بود قبلش
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسا جون منم اونطرفیم که انحراف داشت و بیشتر تراشیده بودن اول فکر میکردم کجه اما بعد اکی شد نمک نخور که ورمش زود بخوابه و چسبت رو هم بده حتما تا یک ماه دکترت بزنه زودی درست میشه گلم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
ممنون tina جون نمک اصلا نمیخورم. خیلی رعایت میکنم. اینم بگم نوک بینیم خیلی بی حس و بعض وقتا گز گز میکنه. اره دقیقا منم انحراف داشتم. دقیقا همون سمتیه که انراف بوده انگار کجه. دکتر گفته تا دو ماه باید برم پیش خودش واسم چسب بزنه
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
الهام جان با از بین افتن ورمها نوک بینیت مشکلش کاملا حل میشه در مورد پره ها هم تو عکسای قبلی که گداشته بودی کاملا با اصول زیبایی شناسی همگرا بود..خیلی از دکترا میگن برش پره تا اونجایی که ملزم نکنه دکتر رو انجام نشه بهتره چون واکنش پوست به برش و بخیه متفاوته و اونایی که برش پره دارن بعد عمل مشخصه حتی با تمیز ترین بخیه ها...الانم بیشتر از داخل جمع میکنن پره ها رو...
واسه گردی صورت فومیکو یه سری ورزش داره که خیلییییی موثره من خودم چند وقته ورزشای گردن و فکشو دارم انجام میدم که خیلی خوب بوده واسم...بنظرم اگر انجام بدی این گردی صورتت کمتر میشه راضی تر میشی...ورزشای گونه و لپشو انجام بده
مهسا جون منم همین کارو کردم ولی دیگه یک هفته و نیم دودتر از یک ماه برداشتم چسبو الانم شبا چسب میزنم خودم
راستی مهسا من تا یک ماه هر وقت بیرونم میرفتم جای هله هوله اب کرفس میخوردم
اره عسل جان بالاتر از سه راه زعفرانیه، برج فردوس طبقه ٢٢٧٣١٩١٢
من چند وقت پیش مطب عباسی بودم هیچ کدوم از بینی ها این شکلی نبود. خوش بحالت تینا جون که تونسته مال تورو اینقدر خوب در بیاره اصلا یه وضعی بود اونروز من فرار کردم ولی به جرات میتونم بگم مال تورو خیلی خوب درآورده
27 مرداد، دکتر کامران کامروا
عسل جون من هزینه ٤ تومن پول کلینیک هم که جداست فکر کنم من الان فکر کنم دقیق ٥٠ روزه عمل کردم
هو کسو یک مدل درمیاره الی جون. من یکی از دوستام عین من میخواست اما گفت اینجوری کنم فاصله چشمات زیاد میشه الان یک مدل دیگه است همین نیمه فانتزی اما خوب شده یکی دیگه از دوستام صورتش ریز بود از منم فانتزی تر در اورد اما من خدایی خیلی عمس بردم نشونش دادن نقاشی کردم بردم هی مجبورش کردم طراحی کنه من حتی روز عمل هم واسش نامه نوشتم بردم که بینیم چی بشه چی نشه
2810