2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست
ﺳﻼﻡ ﻣﺎﻣﺎﻥ ﻃﺎﻫﺎ ﺟﻮﻥ ﻣﻨﻢ ﻫﻔﺖ ﺗﻴﺮ ﺑﺎ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﺒﻮﺩﻳﺎﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﻢ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﺳﻪ ﺭﻭﺯ ﻭﺭﻡ ﺩاﺷﺘﻢ ﺷﺶ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ ﻋﻤﻠﻢ ﻛﻼ ﻭﺭﻣﺎﻱ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺭﻓﺖ ﻭﻗﺘﻲ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻂﺐ. ﮔﭽﻮ ﺑﺮﺩاﺭﻡ ﻫﻤﻪ ﺗﻌﺠﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻤﻪ ﺑﺎ ﺑﺸﺎﺭﺗﻲ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺳﻪ ﻫﻔﺘﻪ اﺯ ﻋﻤﻠﺶ ﻣﻴﮕﺬﺷﺖ ﻫﻨﻮﺯ ﻛﻠﻲ ﻭﺭﻡ و ﻛﺒﻮﺩﻱ ﺩاﺷﺖ. ﻛﺒﻮﺩﻱ و ﻭﺭﻡ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﺧﻮﺩﺕ و ﻣﺮاﻗﺒـﺖ ﺑﻌﺪ ﻋﻤﻞ ﻫﻢ ﺧﻴﻠﻲ ﺭﺑﻄ ﺩاﺭﻩ ﻣﻦ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺁﺏ ﻛﺮﻓﺲ ﺁﺏ ﭘﺮﺗﻐﺎﻝ ﻭﭼﺎﻱ ﺳﺒﺰ ﻣﻴﺨﻮﺭﺩﻡ ﺯﻳﺎاااﺩ.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهی جون بزار عکسو تینا جون بینیه جدیدوخوشگلت مبارکه
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام پارسال شهریور عمل کردم با دماغ جدیدم مشکل خاصی ندارم اما گاهی موقع تنفس از بینی صدایی شبیه کتری در حال جوش میده که نمی دونم علتش چیه و مهم هم نیست. فرمش فعلا خوبه
4 شهریور -دکتر فرشته عبدالمطلبی- بینیم استخونی با انحراف خفیف داخلی- عکس قبل و بعد عمل صفحه 2452

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=2452&threadID=385081
مرسی الهام جون، اره معجزه که فقط کار خداست اما من راضیم الان . اخه من مشکل داخلیم داشتم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
استلا جون نمیدونم چرا میخواس میلتونو بده بفرستم گلم
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
نازیلا جون اب بالام رو قبلا پروتز کردم ٢ سال پیش گلم مرسی چشمات شیک میبینه من با حامد عباسی عملیدم
کاکائوی تلخ جون نیلوفر جون مرررررسیییییییییی
یکتا جون و الی جون من با عباسی عمل کردم
الهام جان بینیت فوق العاده طبیعی و زیبا شده...من هربار شما عکس میذاری آرزو میکنم همه اونایی که میرن اتاق عمل بعدش همچین نتیجه ای بگیرن...واقعا واست خوشحالم...بنظر من حتی او قوز بینیت که از نیم رخ یکم معلومهه هم خوشگله و بینیتو از اینی که هست طبیعی تر کرده...هرچند که ورمه و موندنی نیست...نیم رخت کاملا با فرم پیشونیت و چونت همخونی داره و اون مشکل نتراشیدن ریشه بینی که تو کارای برزنجی دیده بودم تو بینی شما نیست...بینی شما بینی ای هست که بعد از 2 سال که ورمها کاملا بره و شکل بینی فیکس بشه باز هم همینجوری صاف و صوف میمونه..مثل خیلی بینی هایی که الان میبینیم کوچولو موچولو و سربالا فانتزی که همه خوشحالیشون اینه که کم ورمن نیست که بعد دوسال فرو رفته بشه و ناصافیها خودشونو نشون بده...چوون همه بینی ها بعد عمل ورم دارن کم و زیاد داره ولی بینی بی ورم نداریم اصلا...روی صحبتم با اوناییه که ناراححت بزرگی بینیشون بعد عملن..مطمئن باشن که درست میشه بعد از دکترشون ممنونم میشن... خلاصه که الهام جون خوشبحالت که پرونده بینیت به خوشی بسته شد. تینا جان....خوشحالیت بابت بینیت که فرمش باب میلت شده رو تا حدی درک میکنم....ولی چه فکری کردی که اون عکس نیم رخ قبل عملتو گداشتی؟یعنی واقعا فکر میکنی کسی هست که نفهمه اون عکس دستکاری شده؟ چقدم ناشیانه دستکاری شده...انگار موس دست یه بچه 4 ساله بوده و اون نیم رخ رو ادیت کرده... اینکه از کار دکترت راضی هستی خیلی خوبه ولی بهتره دینتو جور دیگه ای بهش ادا کنی...
Ghamarr ممنون بابت این همه اعتماد به نفسى که بهم دادى همین که بینیم تابلو نشده راضیم اما گاهى وقتا میگم کاش یه کم سر بینیم و پره هامو جمع میکرد چون بینیم کوتاه شده و پهنتر به نظر میاد وهمین باعث شده صورتم زیادى کرد شه
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
2810