2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
کاکائوی تلخ دقیقا یکی از دلیلایی که منم با ادیب عمل نکردم همین غضروف مصنوعی بود ، سارا جان من از ایشون نمونه دیگه ندیدم شاید خراب باشه ولی خب خدارو شکر بینی برادر منو خوب عمل مرد البته خب بینی اقایون طبیعی باید عمل شه دیگه ولی خب خداییش کجیش رو خوب صاف کرد، البته ناگفته نماند یکی از فامیلامونم که بعد از عمل برادرم رفت مطبش میگفت فقط بینی برادر منو خوب دراورده و بینی هاسی دیگش خوب نبوده البته دیگه خدا میدونه من خودم به شخصه نمونه دیگه ای ندیدم
خدا جونم منو به آرزوم برسون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من چهارشنبه هفته پیش عمل کردم. امروز گچ برداشت با بخیه ها. بچه ها من تا کی باید به پشت بخوابم.??? تا کی نباید غزایی جویدنی نخورم.? ممنون میشم جواب بدین
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
الی , دکتر توسلی اشرفی خرابکار رو هم از لیستت حذف کن. تو تابیک ترمیمی ها زده بینى جند نفرو داغون کرده. 30%بینایی یه خانومى از بین رفت سر عمل بینى با ایشون. خدا میدونه سر عمل جه غلطى میکنه . شنیدم اکثر مریضهاش مشکل تنفسی دارن. تو فیسبوک هم اسمش جزء دکتراى خرابکاره
الی من یک بار با سجادیان ویزیت شدم فهمیدم خیلی روابط عمومیش خوبه ! کاراش معمولیه دقیقا ولی جالبه که از 2500 پارسال شده امسال 5 تومن ! من که خیلی تعجب کردم قیمت امسالشو دیدم ! من میخوام دور جدید مطب گردیمو بیاغازم ولی اینقد که تو خیابون و مترو بینی داغون دیدم به همین بینی خودم راضی شدم ! والا !
2810