2777
2789
گلم میشه درمورد امضات برامون بگی چندبار خوندم متوجه نشدم،البته اگه دوست داری

این روزا دارم سعی میکنم کمتر وابسته ودلبسته شوهرم باشم چون ب شدت دوسش دارم و این اذیتش میکنه 

لایک نکنید                      
این روزا دارم سعی میکنم کمتر وابسته ودلبسته شوهرم باشم چون ب شدت دوسش دارم و این اذیتش میکنه 

واقعاااااا.؟این که خیلی خوبه کاش منم همسرمو یه سرسوزن دوس داشتم وانقد اذیت نمیدشم،راستش اولین بار همچین چیزی میشنوم عشقتون ابدی وپایدار،خب همسرت چطوره باهات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاااااا.؟این که خیلی خوبه کاش منم همسرمو یه سرسوزن دوس داشتم وانقد اذیت نمیدشم،راستش اولین بار هم ...

ان اشالله مهرش بیفته تو دلت 

همسرم بد نیس توی عمل محبتشو نشون میده ولی من زبونی و قلبی

لایک نکنید                      
چ توهینی کرده بود؟

همش بدگویی میکرد یکبارم درباره من به شوهرم و از شوهرم به من بدگویی کرده بود به شوهرم گفتم به پدرش گفت رو در رو کرد ولی انکار کرد منم شاهد داشتم گفتم بریم پیش شاهد پدرشوهرم گفت آماده شو ببینم کدومتون دروغ میگین اونموقع زودی گفت شوخی کردم تو و مامانت حرف درمیارن منم گفتم گوه مادرمو نخور پدرشوهرمم بهش گفت خفه شو داری زندگی اینا را بهم میزنی

همش بدگویی میکرد یکبارم درباره من به شوهرم و از شوهرم به من بدگویی کرده بود به شوهرم گفتم به پدرش گف ...

عجب ادمی بوده چقد خوبه ک میتونی رک جواب بدی👌 من خیلی جاها حماقت کردم وبعدها خود خوری 

لایک نکنید                      
عجب ادمی بوده چقد خوبه ک میتونی رک جواب بدی👌 من خیلی جاها حماقت کردم وبعدها خود خوری 

من به مامان و بابام رک جواب میدم ولی بی احترامی نمیکنم بهشون.از ترس جواب شنیدن هیچ کس جرات نمیکنه بهم بگه بالای چشمت ابرو هست