2777
2789

میگفتی چه جالب .شما کارگراتون بهتر از خودتونن از همه نظر پس لابد که اینجوری فکر کردین

یا میگفتی ما کلا ساده پوش و خاکی هستیم.مثل شما تازه به دوران رسیده و ندید بدید نیستیم

پاره ش کن😡😡😡😡😡😡😡😡

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️

میگفتم خدا بیامرزه حاج آقا بهجت رو

کاش زنده بود و سیرت عقرب مانند شمارو میدید و بنده رو برای تصمیمی درست راهنمایی میکرد..

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو اتفاقا ما هم فکر کردیم گدایی چیزی در خونمونو زده .بعدا فهمیدیم خواستگار بودین😒

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
یه قانونیه که این مواقع هیچ وقت نیستن باورم نمیکنن در واقع بهتر بگم میزنن زیرش... حالا بیا یه کلمه ب ...

دقیقاااا ... اخه مادر خودشون فقط مادره ... خیلی ناراحت شدم بنده خداا مادر الی 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
پس من چکتر کنم شوهرم صب تاشب فقققققط به خانواوه م فحش وبدوبیرا میگه چکار کنم با این آوار درد

عزیزززم🥺 خیلی برات دعا میکنم... برای آرامشت... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
منم غریبم برای همین دلم بیشتر میسوخت... جز اینا کسی رو نداری خودتو مشغول یه کاری بکن... خواهش میکنم ...

حق گفتی

منم اینجا هیچکسو ندارم هیچ فامیلی پدرمادرمم شهر خودشونن همین مادرشوهرو داشتم قطع رابطه کردم 

کسی که لیاقت نداره رو حذفش کنیم بهتره بخدا

من خیلی خرم . 😭  آخه من اینجا غریبم . جز اینا کسیو ندارم .

درکت میکنم منم شهر غریب و....خیلی بهشون باج دادم اما دیگه دارم میشم مثل خودشون ولی شوهرم فامیلش ب..ش..ا..ش...ن روش میگه گلاب بود و در برابر خانواده من بی چشم و رو تا بخوای از دیشب تا امشب۳بار ما رو برد خونه پدرش اما یه زنگ نزد به بابام و مادرم بقیه پیش کشش

کیانا.کیان.کارِن
عزیزززم🥺 خیلی برات دعا میکنم... برای آرامشت... 

خیلی سخته خیلی ،امشب عروسی خونه عموم دعوت بودیم بعد از کلی فحش به خودمو خانواده م وکه بیخودکردن دعوت کردن رفت خونه پدرش تا۲ برنگشت منم تاحدمرگ گریه کردم تاالانم بیدارم از سردرد

درکت میکنم منم شهر غریب و....خیلی بهشون باج دادم اما دیگه دارم میشم مثل خودشون ولی شوهرم فامیلش ب..ش ...

دقیقا حال منو داری درکت کردم حسابی،خیر نبینن فقط،توروخدا باج نده خب نرو باهاش بزار تنها بره،منم قسم خوردم عروسی خونه خواهرش نرم