2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 114 پست
ببخش ناراحتت کردم من همیشه فکر میکنم کسی که تو سکرات مرگه دیگه اطرافیانش نمیشناسه پدر شوهرم مرد شوهر ...

نه منم فکر میکردم همینطوریه، ولی نبود، کلا تصورم از مرگ عوض شد شابدهم خواهرم خوب بوده ک لحطه‌ی مرگش اینجوری نبود.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرگ اون چیزی نیست که برای ما به تصویر کشیدنمرگ یعنی پرواز روح ارامش و اسایش

زایمان سختی داشتم بسیار سخت جوری که در مقابل مرگ تسلیم شدم و پیش خودم گفتم دیگه تمام میدونی فکر نمیکردم انقدر تسلیم شدن راحت باشه نمیدونم اون لحظه مرگو شیرین میدیدم دوس داشتم بمیرم شاید به خاطر دردای زیاد ولی میخوام بگم با روی گشاده ازش استقبال کردم که پذیرا نبود و تنها دغدغه م دخترم بود که هنوز متولد نشده بود به ماما گفتم به دنیا اومد بدینش دست خونوادم

سالها پیش وقتی فیلمهای خارجی نگاه میکردم همیشه تو اون لحظات آخر و نفس گیر فیلم دو نفر با هم صحبت میکردن یکی از اون یکی می‌پرسید به خدا اعتقاد داری؟به اون دنیا چی؟

من هم با خودم میگفتم این چه سوالیه که میپرسن؟یعنی خارجی‌ها به خدا و جهان آخرت  اعتقاد ندارن؟

حالا تو این زمان تو یه کشور اسلامی روزی چند تا تاپیک میزنن و درباره خدا واون دنیا میپرسن باورم نمیشه انقدر اعتقادات کم شده

خدایا خودت به مردم کمک کن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خب گلی درسته حرفتون منظور منم جدا شدن روح از بدن و رفتن به اون دنیاس بعد این مرگ و برگشتی که من ازش ...

عزیزم اتفاقاتی که مغز میتونه تو یک ثانیه برای خودش بسازه از یک سال هم میتونه بیشتر باشه دقیقا همونطور که میتونه تمام اتفاقات چندین سال رو تو یک ثانیه فراموش کنه شما فدرت مغز رو دست کم گرفتید حتی اون 25 ثانیه هم ایست قلبی رو تجربه کردن نه مرگ رو مغز ما خیلی خیلی خیلی خیلییییی عجیبه تر از چیزیه که فکرش رو میکنیم دانشمند ها تاحالا بیشتر از 10 درصد فعالیت های مغز رو نتونستن تشخیص بدن صدرصد اون چیزی که میگفتن دیدن رو مغزشون ساخته

دقیقاااااااا کاملا درسته اگه اون افراد هم بدون اون دستگاه هایی که اون لحظه بهشون وصل بود دوباره به ه ...

بعد مرگ مبگن مغز فقط ۷ دقیقه کار میکنه و بعدش تمام.

همه‌ی اینا ک تجربه مشترک دارن دلیل علمی داره.

ولی خب اینکه بگن مرک رو دبدن قبول ندارم شاید خدا خواسته هشداری بهسون بده ولی مرگ رو تحربه نکردن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم پارسال دقیقا همچین موقعی همین روز همین ساعت خواب دیدم مامان بزرگم داره باهام حرف میزنه مامان بزر ...

روحش بوده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من اعتقادی ب زندگی بعد از مرگ ندارم بنظرم مرگ‌ پایان ی انسانه برای همیشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام